Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 A közelmúltban egy pályázat indult a fenti címmel. A blog indulása óta többször kitértem erre a témára, többnyire a nemzeti rock biznisz témakörében. Akik a pályázatra felkértek valószínűleg fényképet várnak tőlem, hiába. Fényképen vajon mit mutathatnék? Egy árúst amint nemzeti színű mütyüröket árul? Mást nem nagyon, ez pedig csak egy szimpla üzletember aki kihasználja a lehetőséget, a politikai nézete nem lesz a képen, ami valószínűleg nincs is. Talán fényképezhetnék pár csőd szélén álló "nemzeti kocsmát", de azok akik még kitartanak, nem a megélhetésért teszik, akik azért tették, már rég bezártak vagy "váltottak".Talán fényképezhetnék a tüntetéseken beföttesüveggel sétáló lánykákat, de ők csak egy jó cél érdekében teszik, a pénzt nem ők nyúlják le. Sorolhatnám a régebbi és újabb nemzeti rock zenekarokat, zenészeket, de igen álszent lenne tőlem, hiszen egy részüket szinte gyerekkorom óta ismerem és azóta hallgatom a zenéjüket, mivel koncertet soha többé nem szervezek így a pénztárcámra sincs hatással a tevékenységük. Említhetném a nemzeti rockká átveddlett zenekarokat, de az ő rajongóik régebb óta szeretik őket, mint ahogy megjelent a nemzeti rock és a divat elmúltával is szeretni fogják őket, függetlenül attól, hogy én mit írkálok.Írhatnék a politikusokról, de minek, minden politikus hazug, álszent, képmutató, ha eleinte nem is, de a végén azzá válik, kiszáll, vagy meghal. Írhatnék a gomba mód szaporodó nemzeti ruhamárkákról, hiszen talán ez az egyetlen üzlet amely valamilyen szinten virágzik, hiszen, ha belül már nincs is semmi azért a külvilág felé mutatni kell, hogy kik is szeretnénk lenni, de vajon valóban olyan nagy üzlet? és nem egy olyan van amelyik a bevételből zenészeket, zenekarokat, koncerteket, rendezvényeket támogat amelyek nélkül nem igen juthatnánk egy kis ingyen muzsikához.Említhetnék nemzeti írót és újságírót, de bizony az ő kenyere is keserves, hiszen a papír már nem kelendő még csomagoló anyagnak sem, nem hogy könyvnek vagy újságnak, az a néhány író-olvasó találkozó pedig nem olyan nagy bevétel. Ez a pályázat késett 6-7 évet, akkor bizony rendkívül aktuális lett volna, ma már nem olyan nagy üzlet hazafinak lenni.

Hungaristák

2014.11.09. 20:17

10422102_713999892017196_7606264339378452906_n.jpg

...ezek a hungaristák lépten-nyomon a valláson és istenen lovagolnak, de én még soha egyet sem láttam templomba menni és soha egyiknek a kezében sem láttam bibliát. Persze aki valóban hisz egy vagy több felsőbbrendű lényben, legyen az Tengri, Odin vagy az Öregisten, az szerintük megátalkodott pogány és nagyobb ellenség, mint bármely más természetes ellensége a hazának és a magyar nemzetnek.
 A másik nagy vesszőparipájuk a jövő, nagyon tudnak aggódni érte, de gyermeke egyiknek sincs, pedig ha valóban aggódnának akkor teleszülnék a Kárpát-medencét gyermekkel, elgondolkodva a Nemzetvezető kijelentésén:
"
Nemzetünk akkor lesz boldog, nagy, ellenállóképes, ha a gyermeklármától nem halljuk meg a bölcs politikusok dörgő, honmentő szónoklatait."

 

süti beállítások módosítása