Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Kereskedő

 A kereskedő 3 vagy 4 éves iskolát végzett és itt tanulta ki a szakma minden csínját-bínját és közben a választott szak szaküzletében szerzett gyakorlatot. Ha kérdezik mindent el tud mondani a termékről az alapanyagtól a gyártásig,  tanácsot tud adni a felhasználás mikéntjeiről, esetleges veszélyeiről, előnyeiről. Nem beszél lyukat a vevő hasába, hanem megpróbál a vevő igényeinek, pénztárcájának megfelelő, legjobb terméket eladni továbbá kísérő termékeket ajánlani és felméri a vevő esetleges további igényeit.

Az Eladó

 Gyorstalpalón szerzett OKJ-s bizonyítványt. Kiválóan alkalmas a nagyáruházakba árúfeltöltőnek és takarítónak esetleg sikeres lehet egy dohányboltban valamint karriert futhat be egy kisboltban, ha jóban lesz a főnökkel.

A menedzser

A menedzser típusú eladó a szakma szégyene. Többnyire elektronikai boltokban alkalmazzák, csak a vastag pénztárcájú vevőkkel foglalkozik, a termékekről nem sokat tud, de sokat tud beszélni róluk. Teljesítmény orientált, nem az a célja, hogy a vevő visszajöjjön, hanem, hogy most hagyjon itt minden pénzt.

Facebook

2014.09.05. 18:17

 Az egyik legnagyobb hülyeség az ellenzők részéről, hogy ellenőrzik és mindent megtudnak róluk. Először is csak azt tudnak meg rólad amit megadsz magadról, amit megosztasz, eleve nem kötelező semmit megosztani, nem kötelező senki ismeretségét elfogadni és le lehet tiltani mások megosztásait, a személyes adataidat sem kell megosztanod.
 Egyeseknek fizikai fájdalmat okoz, ha játék felkérést kapnak ők azok akik elárasztják az ismerőseik üzenőfalát a nem kérek játék felkérést üzenetekkel, ami azért valljuk be, idegesítőbb, mint egy játék felkérés, amit bármikor le lehet tiltani a beállításokban. Egyébként többször előfordult, hogy olyan tiltakozik a játék felkérések ellen a legjobban aki napi 4-5 játék felkérést küld.
 

 

süti beállítások módosítása