Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Kereskedő

 A kereskedő 3 vagy 4 éves iskolát végzett és itt tanulta ki a szakma minden csínját-bínját és közben a választott szak szaküzletében szerzett gyakorlatot. Ha kérdezik mindent el tud mondani a termékről az alapanyagtól a gyártásig,  tanácsot tud adni a felhasználás mikéntjeiről, esetleges veszélyeiről, előnyeiről. Nem beszél lyukat a vevő hasába, hanem megpróbál a vevő igényeinek, pénztárcájának megfelelő, legjobb terméket eladni továbbá kísérő termékeket ajánlani és felméri a vevő esetleges további igényeit.

Az Eladó

 Gyorstalpalón szerzett OKJ-s bizonyítványt. Kiválóan alkalmas a nagyáruházakba árúfeltöltőnek és takarítónak esetleg sikeres lehet egy dohányboltban valamint karriert futhat be egy kisboltban, ha jóban lesz a főnökkel.

A menedzser

A menedzser típusú eladó a szakma szégyene. Többnyire elektronikai boltokban alkalmazzák, csak a vastag pénztárcájú vevőkkel foglalkozik, a termékekről nem sokat tud, de sokat tud beszélni róluk. Teljesítmény orientált, nem az a célja, hogy a vevő visszajöjjön, hanem, hogy most hagyjon itt minden pénzt.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr666673403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása