Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ülünk a vonaton...

2014.05.30. 15:19

Pár éve valamiért a fővárosba kellett utaznom. Egy jól szituált, idősebb úriemberrel szemben találtam ülőhelyet.
Egy megállóval később egy feltűnően rossz illatú, kreol bőrű, csöppet sem úriember, próbált mellénk telepedni, amit kulturáltan, de határozottan megakadályoztam. 
Útitársamnak ez okot adott a beszélgetésre, néhány mondat után már a gyerekkoránál jártunk. Elmesélte, hogy a háború alatt egy SS orvost szállásoltak el náluk, aki a lehetőségeihez képest mindenkit meggyógyított a faluban (szokás történet amit már sokszor, sokféleképpen hallottam). A rendszer váltás után a vöröskereszten keresztül próbálta megtalálni, akkora már nem élt, de elmondása szerint a családjával a mai napig tartja a kapcsolatot.
A "Nyugatihoz" közeledve elővett egy névjegykártyát amin a neve és címe mellett egy hazafias csoport, vagy szervezet emblémaja is szerepelt, egy darabig forgatta, gondolkodott közben, de végül eltette. 

Újabb kérdésekre keresek majd hamarosan válaszokat, most a lányoktól, idősebbektől és fiatalabbaktól egyaránt, a kérdések majd a mozgalommal, családdal, gyerekvállalással lesznek kapcsolatosak.

A blogról röviden...

2014.05.28. 20:10

Több, mint  6 éve indult a blog. Eredetileg rövid, humoros vagy netán tanulságos történeteket szerettem volna írni skinheadekről, amolyan igazi skinhead városi legendákat. Kezdetben több helyről kaptam ígéretet, hogy segítenek, küldenek történeteket, egy-két írás érkezett is, de a legtöbb történet saját kútfőből ered. Később a történetek megfogyatkoztak, így más témák is bekerültek a blogba, egy-egy napi eseményhez kapcsolódó bejegyzés, néhány közösségi oldaról is érkezett pár történet, majd megjelent egy-egy rövid interjú amely egy-egy téma köré épült több interjú alannyal. A blog webcímébe úgy került az Odin, hogy ezt a becenevet használtam a hazai internetezés hőskorától kezdődően szinte mindenhol, amivel sajnos többször vissza is éltek fórumokon, csevegő szobákban és máshol is. Szóval megnyugtathatom a PHM tagjait, szimpatizánsait és más elvakult bigott vallásos hungarista látogatómat nem a pogányságról szól a blog, még  ha én magam ilyen nézeteket követek is. Szívesen osztok meg a blogban eseményeket, programokat, koncerteket ahogy korábban a Hungária Skins programjait megosztottam, szívesen támogatok egy-egy bejegyzéssel hazai kiadványok terjesztését, megjelenését is.
Gyakran kérdezik, hogy milyen időközönként írok bejegyzést, erre sajnos sosem tudok válaszolni, amikor elkezdtem még nem volt otthoni világháló elérésem, így ritkábban jelentek meg írások, néha 1-2 hónap szünet is volt, miután lett otthoni előfizetésem akkor sem tudtam rendszeresen írni, hiszen dolgozom, néha több helyen is, ezek mellett van magánéletem, gyerekeim,  hobbim stb. szóval csak egy valami biztos egy darabig még folytatom.

David Eden Lane

2014.05.28. 18:24

David Lane ma 7 éve, 2007 május 28-án alvás közben meghalt a Terre Haute, Indianai börtönben.

Felnőtt korában a hazafias John Birch Society tagja,lett, majd 1981-ben az Aryan Nations csoportba lépett be, ahol a csoport kolorádói vezetője lett. Később a  The Order tagjává lett, melynek célja a fehér Amerika.

1984-ben a Rend tagja ként részt vett a zsidó rádiómoderátor, Alan Berg meggyilkolásában. Emiatt és más állítólagos bűnök miatt 190 év börtönre ítélték, melyet az ultrabiztos Florence (Colorado) börtönben kellett volna leülnie.

Lane a 14 szó szerzője: "Biztosítanunk kell fajunk fennmaradását, és a fehér gyermekek jövőjét." angolul: We Must Secure The Existence Of Our People And A Future For White Children. Ő írta le a 88 szabályt is, melyet minden fajának elkötelezett fehér embernek érdemes megszívlelnie.

"Egy beteg és halódó fajnak következők a jelei. Ha bármelyiket észreveszi, védekeznie kell:
- az alapító faj keveredése és süllyedése
- a család lerombolása
- elnyomó adózás
- a törvényes szervek korrupciója
- terror és elnyomás azok ellen, akik óvnak a nemzet hibái ellen
- erkölcstelenség, iszákosság, kábítószerek stb...
- gyerekhalál (ma magzatelhajtásnak mondják)
- a pénz romlása (infláció vagy uzsora)
- idegenek beszivárgása az országba, idegen kultúra
- materializmus
- idegen háborúk
- olyan vezetők, akiknek csak a gazdagság és saját dicsőségük számít
- homoszexualitás
- olyan vallás, amely nem a természeti alapokon nyugszik."

süti beállítások módosítása