Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skinheadek csoportok?

2013.11.09. 10:46

Nem tudom kinek mennyire tűnt fel, de nekem nagyon, hogy az egykori skinhead csoportok, szervezetek tagjai lassan tornacipős fiúkká vedlenek-vedlettek.
A Hungária skins még felsőruházatban őrzi a skinhead múlt emlékeit, de a többségük már kizárólag csak sportcipőben látható.
A Blood and Honour Hungary szintén hasonló cipőben jár, szó szerint, de náluk már gyakran a felsőruházat is inkább márkákhoz köthető és nem a skinhead külsőséghez.
A BHS Crew az egykori Borsod-Heves Skins utódja, tagjai ma már szinte kizárólag HC-H8core-NSHC körökben mozognak és az öltözetük is ehhez köthető.
Skins4Skins, ők is többnyire sportcipőkben láthatóak, bár még ők kötődnek a legjobban a skinhead külsőségekhez.
Pannon Skins, bár ez a csoport már nem létezik, de mégis az ő egykori tagjaikon (és az Oi-kor zenekar rajongóin) látható a legtöbb Martens, Harrington, bomber és ott látható még mindig a legtöbb kopasz fej.
A hazai Hammer Skins a egyik legkisebb létszámú csoport itthon, velük ritkán találkozom, de ők szintén viselik a skinhead külsőségeket amikor összefutunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr335621634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpád Vére Zenekar 2014.05.30. 06:51:21

Űdv mint BHH tag enged meg hogy válaszoljak én is a beírásodra.Abban igazad van hogy napi szinten nem hordunk bakancsot,mivel mindannyian dolgozunk és sok helyen nem örülnének neki ha talpig skinheadban járnánk.Így is megfigyeli a tagságunkat az NBH.De a rendezvényeinken a tagságunk 90%-a bakancsban és bomberban jelenik meg, mi mindig is azt vallottuk hogy bőrfejűek vagyunk.

Odin88 2014.05.30. 07:08:26

@Árpád Vére Zenekar:
Üdv!
Elhiszem, amint linkelsz ide EGY olyan képet amin legalább a tagság fele bakancsban van.
süti beállítások módosítása