Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nacionalista Hullám 7.

2013.11.09. 13:28

A közelmúltban jelent meg a Nacionalista Hullám 7. száma
Kiváló, a régi fénymásolt időket idéző nyomdában készült "fanzine'. Az első 5 szám még valamikor a skinheadeknek készült, az utolsó kettő már kicsit szélesebb réteget szólít meg, azért reméljük ez a tendencia majd valahol megáll és nem lesz olyan, mint a Magyar Hang mely már olyan széles rétegnek szólt, hogy egy-egy cikk miatt szinte senki sem vette meg.

A legutóbbi számban olvashattok egy Révület interjút, néhány koncert beszámolót, lemezkritikákat, újságajánlót, a viszonylag ismeretlen spanyol Irminsul zenekarral készült interjút, továbbá Stratégia interjút melyben az újdonságok mellett felelevenítik a kezdeti időket. Olvashattok még a Magyar Hang készítőjével és egy magyar dudással készült interjút, beszámolót a 2012-es Orosz menetről, bemutatót a Hard Lineról és további érdekességeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr75621909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása