Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az egyik oldal módszeresen azon igyekszik, hogy a múltat megváltoztassa, hazugságokkal, félinformációkkal, elhallgatással, ennek egyik újabb bizonyítéka a 88-as csoport együttes Kolompár című száma melyet szinte teljesen eltüntettek.

A zenekar demóját mp3 formátumban elsőként jó 10 éve a Bahia weboldaláról lehetett letölteni, mivel ez egy baloldali csoport, hát nem csodálkoztam különösebben, hogy ezen nincs fent, később a világhálón nagyon sok helyen elérhető volt az együttes demója, de ez a szám nem került fel sehova. Legutóbb az egykori énekes, Bőr tette fel az együttes összes felvételét, de ezt a számot Ő sem tette elérhetővé.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr113474999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Odin88 2015.06.08. 13:13:33

@Klekihpetra:
Köszönöm, találtam pár érdekességet ritkaságot és olyat is amit már több, mint 20 éve keresek.

Klekihpetra 2015.06.26. 20:03:28

Nincs mit. Ám érdekes az oldaltulajdonos Gallai Ferenc (ha jól emlékszek, rövid ideig a kezdetekben ő volt a C.P.G. első énekese) - a 88-as csoport Táncőrület felvételénél felrakta a Skinhead c. számot, mig amit feltöltött youtube-ra onnan levágta - cenzura?. Erről a felvételről beszélek www.youtube.com/watch?v=LBjOxfi_8CQ
Nálam evvel a számmal kezdődik a DVD.

Odin88 2015.06.26. 20:06:49

@Klekihpetra: Nem vágta le, csak nem írta ki a szám címét. Igen, ez is egy fajta cenzúra :)
süti beállítások módosítása