Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hűség

2011.09.18. 11:17

Fiatalabb koromban, ha egy lány akinek barátja van vagy férjes asszony ajánlatot kapott, akkor azt mondta: Na de kérem nem olyan vagyok.

A napokban több olyan hölgy ismerőssel is összefutottam akik férjezettek és a munkahelyükön kaptak különböző ajánlatokat.

A válaszaik:

-Nekem nem jön be.

-Ugyan hol találkozhatnék vele?

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr863235554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grimnir 2011.09.21. 11:00:29

Ilyenek ezek a mai nők... Bár a régiek közt is voltak mindenfélék. És ha már a nők: szívesen olvasnék a Gungnír "Strength Through Grind" mini-CD borítóján látható szereplőkről, és az ott zajló eseményről! ;)

Odin88 2011.09.21. 12:10:57

A Gungnir mini CD hátulján a háttérben a Gungnir együttes van, előttük Nick Crane akiről később kiderült, hogy buzi és AIDS-ben hunyt el. A borító elején lévő kép elég homályos, de mintha egy bőrfejű fatestápolóval verne egy hippyt, a bőrfejű kutyája meg a földön fekvő hippy torkát harapdálná.

Grimnir 2011.09.22. 09:21:42

nick crane végülis nem került fel a hátsó borítóra az említett okok miatt - már ha jól emlékszem. De nem is ez a lényeg, hanem az első borító: pontosan ki-kicsoda, és miért rugdossa egyik a másikat? :) Van valami különleges sztorija a képnek, vagy csak a "szokásos" skinhead-hippi ellentét? Netán beállított kép, vagy akkoriban fényképezővel mentek a kopaszok hippiket verni? Amúgy szombaton Gungnír búcsúkoncert. Ott leszel?

skinheadbook 2011.09.22. 11:12:00

Nick ott van a borítón, az oi válogatás borítóján lévő kép van rajta.

Grimnir 2011.09.22. 12:24:46

@skinheadbook: Na ez az igazi szégyen, hogy az ember a saját dolgaira nem emlékszik... :) Akkor csak terv volt, hogy emiatt nem kerül fel, úgy látszik erősebb volt a Strength Through OI! hasonlóság érzékeltetése (mármint a címek közti hasonlóság).
süti beállítások módosítása