Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyertyatartó

2010.12.12. 16:09

Jó néhány éve már, hogy dolgoztam egy kovácsműhelyben, itt gyártottunk sok féle terméket. Év vége felé támadt az ötletem, hogy a téli pangást fel kellene dobni egy kis téli vásárral. A főnököm bérelt bódét a szomszéd megyeszékhelyen, mi pedig gyártottuk ész nélkül a képkereteket, gyertyatartókat és különböző dísz- és használatitárgyakat. A téli vásárban én is többször álltam a pult mögé lévén eladó a szakmám. Egyik nap egy tanárnő érkezett a bódéhoz a diákjaival, rövid nézelődés után megkérdezte:

-Van-e 7 ágú gyertya tartó?  

-Az nincs, - válaszoltam -  de van hagyományos 3 ágú, 1 ágú, kettős kereszt formájú, különböző napkereszt alakú, tulipán formájú és megrendelésre szívesen készítünk bármilyen alakút ami jól mutat egy magyar család asztalán.

Szó nélkül, pontosabban megnémúlva összeterelte a csemetéket és tovább menetek a Rotari klub bódéjához ahol elidőztek egy kicsit a klub 6 ágú címere előtt.                                               

Te már voltál mindenhol...

2010.12.06. 12:34

Akik ismernek azok tudják, hogy kora ifjúságom óta több helyen is dolgoztam, volt hogy egyszerre 3 munkahelyem is volt, ezért gyakran hallom a - te már voltál mindenhol csak ... - kezdetű mondatot.

Az egyik alkalommal azt találták mondani, hogy te már voltál mindenhól csak a húsdarálóban nem. Tévedtek, egy húsipari cégnél dolgoztam a darálóban is.

Másik alkalommal egy komolyabb cégnél egy tanult fiatalabb kollégám azt találta mondani, hogy te már voltál mindenhol, csak a börtönben nem. - Erre azért ne vegyél mérget. - válaszoltam neki. A válaszomat hosszú kínos csend követte.

süti beállítások módosítása