Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ektomorf

2009.09.06. 22:09

Az Ektomorf egyik korai albumát a Rockworld adta ki, képzelhetitek milyen arcot vágott a srác amikor belehallgatott a zenébe.

A zenekarral történt más érdekes dolog is. Pár éve Kecskeméten léptek fel egy diszkóban a diszkó előtt, több metál bandával együtt. Mivel a környéken kevés a jó buli az eseményre pár helyi bőrhajú fiatalember is ellátogatott, akik a nagy eseményre igen felöntöttek a garatra és nem értették miért néz rájuk furcsán az énekes, amikor békésen pogóztak.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr201364730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaloz14 2009.11.25. 23:17:04

Érdekes még továbbá, hogy az Ektomorf egyik gitárosa régebben a szekszárdi "Út & Cél" és "A.C.A.B." zenekarokban játszott a '90-es években. S.Tamásról van szó, aki régen vagányan mindig hangoztatta, hogy semelyik kopasznak sem lesz olyan barátnője, mint majd neki. És valóban, az "A.C.A.B.", "Archívum" és "Hunnia" zenekarok ezredforduló utáni tárgyalására (az első nagy perben az Archívum, Valhalla és Nemzeti Front ellen hoztak súlyos ítéletet) már raszta hajjal és cigány barátnőjével jelent meg. Igaza lett, tényleg egy szekszárdi kopasznak sem lett azóta sem "ilyen" barátnője :)
süti beállítások módosítása