Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fehér gyémánt

2008.07.17. 17:09

Az ismerőseim a '90-es évek végén egy hosszabb nyaralás közepette végig kostólták anglia legnemesebb nedüit, a különböző söröket.

Egyik nap mikor utánpótlásért mentek az egyik üzletben rendkívül érdekes névre lettek figyelmesek az egyik dobozon: White Diamond, ráadásul az alkohol tartalma is 10% körüli (már unták a gyengébb söröket) tehát kíváló választásnak tünt, így be is vásároltak belőle rendesen.

A meglepetés akkor érte őket amikor megkostólták, meglehetősen furcsa íze volt. A házigazdájuk elárulta nekik, hogy ez egy olcsó almabor amit a csövesek isznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr68572971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helmwige 2016.03.21. 17:23:48

Most már újra divatja kezd lenni. Nem kifejezetten a csövesek itala a cider, lévén, hogy egy koccintóshoz vagy mihez képest igencsak húzós az ára...
süti beállítások módosítása