Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Poroló - Mos-oi! 2013

2023.12.21. 23:27

r-6045950-1409674009-2975.jpg
10 éve jelent meg az akkor 30 éves évfordulóra újra felvett Mos-oi! dalcsokor. A lemez magánkiadásban jelent meg, a terjesztést az énekes vállalta magára, limitált példányszámban. Azóta többször felvetődött az újra kiadás, de eddig elhatárolódott tőle az együttes.
A lemezen kilenc dal hallható, a koncerten elhangzott számokon kívül a zenekar próbatermében felvett dalok közül is felkerült pár a lemezre, természetesen mind újra fel lett véve stúdióban.
A lemez egyszerű CD tokban jelent meg, egy lapos borítóval mely minden információt nélkülöz.
A kultikus 40 évvel ezelőtti felvételek újra kiadása is kultikussá vált és a mai napig keresett, szóval érdemes lenne egy jubileumi kiadáson gondolkodni, akár digipack akár fém vagy fadobozos gyűjtői példányokkal együtt, kiegészítve korabeli fotókkal, újságcikkekkel.

The Yardbombs - Taste the Pain

2023.12.20. 15:18

yb1.png
Már céloztam rá többször, hogy Jesse a legtermékenyebb ausztrál zenész, íme erre az újabb bizonyíték. Mondjuk, most viszonylag könnyű dolga volt a szövegírással, mert egész egyszerűen a saját korábbi dalait dolgozta fel nyers punk/hc stílusban. 17 nagyszerű szerzemény olyan bandáktól mint a Deaths Head, J. Kilgore, Spatter Pattern, Right Hand String Band,The Commieknockers. A dalok kiválasztásánál nem finomkodott, nem próbált pc lenni, egyszerűen és őszintén a kedvenceit válogatta össze erre az albumra. A feldolgozások közt szerepel egy Skrewdiver és egy Nordic Thunder feldolgozás is, de ezeket már korábban játszotta a saját stílusában a régebbi zenekaraival.

yb.jpg
A lemez hagyományos CD tokban jelent meg, négy oldalas borítóval, melyben egy 2021-es interjú található a zenekarral. A zenének megfelelő dizájn és grafika kívül belül, szóval egy ízig-vérig punk albumot kap aki megveszi.



Megvásárolható: https://nsbp.shop/termek/the-yardbombs-taste-the-pain/

Letölthető: https://nsbp.shop/termek/the-yardbombs-taste-the-pain-2/

Hundriver - Életkerék

2023.12.19. 02:35

eletkerek.jpg
Végre pár napja kézbe vehettem a zenekar új lemezét. A borítót egyértelműen a dobos hobbija inspirálta, valószínűleg az egész kiadvány dizájnja az ötletein alapszik ami egyedi színt hozott a hazai színtér kiadványai közé, sajnálom, hogy már nem ő pörgeti a dobverőket.
Ha már a külsőségeknél tartunk, a lemez digipack csomagolást kapott, 8 oldalas szövegkönyvvel.
Ahogy a korábbi albumnál megszokhattuk az egyedi zenei stílus helyett, egyedi énekstílust kapunk több fajta zenei irányzat mellé. Hallhatunk nemzeti rockot, modern rockot, countryt, egy líraibb dalt amit az énekes a feleségének írt, dallamos RAC-t ( egy telegram bejegyzés szerint az utóbbit az újpesti polginak címezve). 

eletkerek3.jpg

A lemezen magyar és angol nyelvű dalok váltják egymást, úgy tűnik a szláv nyelvű dalokra most nem maradt idő, amit sajnálok, mert a lemez játékidejébe bőven belefért volna néhány szám még.
A zenekar hozta az elvárt színvonalt, akik ismerik őket nem fognak csalódni én remélem, hogy a skinheadeken kívül hamarosan nyitnak a nemzeti oldal felé is a számaik többsége egy Romer vagy Fejbőr koncerten is tetszést aratna. Bízom benne, hogy jövőre is több tucat koncerten láthatjuk a srácokat.
Addig is a lemez beszerezhető a kiadónál: https://nsbp.shop/termek/hundriver-eletkerek/

süti beállítások módosítása