Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

runsilent.jpg
A lemez címét a II. világháború tengeralattjáró szlogen ihlette “szaladj csendben, szaladj mélyre”.
A lemezhez 16 oldalas szövegkönyv tartozik, melyet Colin Jordan képeivel illusztráltak. A szövegek szokás szerint jól olvashatóak, ha nem tudnám, hogy a Midgård records adta ki el sem hinném.

A lemezen 12 dal hallható, többnyire a megszokott stílusban, néhol kísérletező hangzással, de néhány szám egész új szerű, de a lemez és a zenekar világába jól illeszkedő számok ezek is. 
A szöveg a megszokott témákat dolgozzák fel: skinhead, zene, politika.
A szövegek mindegyikét Benny írta az elmúlt két évben, a dalok keletkezésének ideje szerepel a szövegkönyvben a dalok alatt.
Én nem tudok betelni a zenével, napok óta pörög a lejátszóban és nem tudom megunni. Elfelejtették ráírni: "Vigyázz, függőséget okoz!".
Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/whitelaw-run-silent-run-deep/

 

Skrewdriver - Live & Loud

2022.03.05. 08:40

photo_2022-03-01_22-54-30.jpg

2019-ben a svéd Sniper records előkotort egy addig kiadatlan Skrewdriver koncertet, melyet 1985 március 30.-án rögzítettek egy east hami koncerten és kiadták 333 példányban.
Ennek a lemeznek a licenszét vette meg a Midgård records és adta ki újra, új külsővel. A borító ahogy azt már megszokhattuk a kiadótól elég szerény, még a felvétel készítés időpontja sincs rajta, ellenben tele van a zenekar fotóival egészen 1977-től, a képek jó minőségűek, de ennél azért többet várnék...
A felvétel ahogy az várható a kazettás korszak minőségét idézi, persze aki hozzám hasonlóan ilyen felvételeken nőtt fel az tudja értékelni ezt is. A koncerten a White Powertől a Tomorrow belongs to me-ig 15 jól ismert dal csendül fel, valódi koncertélményt nyújtva összekötőszövegekkel és a közönség hangjával.
Elsősorban gyűjtőknek ajánlom és természetesen a zenekar minden rajongójának.
Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/skrewdriver-live-and-loud/

süti beállítások módosítása