Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

bomber_army_metal.jpg
2014 - 2015 - re eltűntek itthonról a dallamos oi!, skinhead rock zenét játszó zenekarok. Bois, Szebb Napok, Frommer Baby, Óbudai Fiúk meg a Ramon és még sorolhatnám....
 A Frommer Baby és a Dühös Elvtársak tagjaiból ugyan alakult egy banda az Angry Noise, de hanganyaggal még nem jelentkeztek, pedig profi zenészek és biztosan van egy albumra való anyaguk. 
 Szóval engem örömmel töltött el amikor tavasszal elsőként hallottam a Bomber Armyról, hisz lassan 10 éve nem jelent meg hasonló stílusú lemez magyar bandától.
 A zenekar névválasztása egyértelműen a német Martens Armyra hajaz, ezt valószínűleg a tagok sem cáfolják. A stílusuk valahol az Oi!, skinhead rock, street punk körül mozog. A szöveg világuk egyértelműen a skinhead életérzésről szól, gyakran nosztalgikus hangvételben, mely a klipek alapján főként a '90-es évekre vonatkozik.
Nagyon sajnálom, hogy a zenekar nem koncert képes, hisz nagyon sok ismerősöm panaszkodik, hogy egy jó kis éneklős, táncolós buliért ki kell menni külföldre, ráadásul olyan anyaggal jöttek ki, amely egy-két ilyen koncert után biztosan elfogyott volna.
Nem szaporítom a szót, íme egy kis ízelítő a lemezről:



 

süti beállítások módosítása