Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Havi hírsoroló

2022.07.14. 19:10



Az ausztrál Yardbombs új albummal jelentkezik, ezúttal kelta folk punk muzsikával lepnek meg minket, az ízelítő alapján kiváló album lesz.



Megjelent a Thumbscrew korong is, reméljük hamarosan itthon is beszerezhető lesz.

Telegramon már elérhető a Whitelaw rockabilly projectjének a Sour Grapesnek egyik száma. Az ízelítő alapján érdemes lesz beszerezni a korongot.

wbszsolti.jpg
Új nyári mintával jelentkezett az NSBP shop, mivel nyár van elérhető fehér és fekete színben, pólóra és trikóra nyomva is: https://nsbp.shop/termek/feher-ujjatlan-wbs-triko/

bomber-army-veszelyes-elemek.jpg
A Rockstrand legnagyobb slágere volt a Bomber Army - Veszélyes elemek című korongja, reméljük élőben is hallhatjuk majd a számokat. Addig beszerezhetitek: https://nsbp.shop/termek/bomber-army-veszelyes-elemek/

Az év végéig legalább tucatnyi koncert van betervezve, ha a covid vagy a háború nem szól közbe akkor olyan zenekarokkal találkozhattok a hazai színpadokon, mint a Sleipnir, White Family, Jogos Önvédelem, Archívum, Radical Hungary, Nemzeti Front, Fehér Törvény a részletekről majd egy következő bejegyzésben.

Az hogy a főváros tömegközlekedését  megbénítja a hosszú évek óta elhúzódó metró felújítás már-már megszokjuk, egyszer csak az lesz majd furcsa, hogy nem kell háromszor átszállni, ha végig akar utazni az ember a vonalon.
Vidéken sem fenékig tejföl az élet, pár hónapja kezdtem az egyik szomszédos városban dolgozni, a második héten reggel jött a buszsofőr, nem ám akármikor, indulási időben és közölte, hogy nem megyünk sehova, mert az éjszakás hazavitte a slusszkulcsot. Ezt ő már 10 perce tudta, kért mentesítő járatot ami közel egy óra múlva érkezik a szomszéd városból. A megállóban négyen álltunk, szerencsére egyik útitársunk aznap kocsival jött ki a megállóba így át tudott vinni minket a munkahelyeinkre, négy különböző cégnél dolgozunk, de ezek 200-300 méteren belül vannak egymástól. 
Másnap a lelakatolt középső ajtó lakatjának a kulcsa veszett el, csak az első ajtót lehetett használni.
Pár nappal később hazafelé jött a távolsági járat 4-5 perc késéssel ami szinte már azt jelenti, hogy pontosan, megállt a megállóban 3-4 személy leszállt, de a sofőr nem engedett fel senkit, mert szerinte a busz tele van. A következő buszra egy órát kellett várni.
A vasút is egy katasztrófa, rendszeresek a felsővezeték szakadások, áramkimaradások, leamortizált szerelvények, mozdonyok....
Ezekhez még jön a sok idióta aki a síneken akar öngyilkos lenne, nem látja a sorompót, utas aki erősre issza magát és rendőrt kell hozzá hívni, mert a vasút őr és a három jegyvizsgáló nem tud megfékezni egy 30 kilós cigányt.
Arról már írtam, hogy Brnoba menet annyit késtünk, hogy épp csak beestünk a koncert elejére pedig előtte még ebédelni szerettünk volna, hát hazafelé sem volt egyszerűbb, a szobi lezárás miatt hatalmas kerülővel és közel két óra késéssel értünk a Nyugatiba, onnan volt közvetlen csatlakozásom, amit futva elértem, ám Kőbánya-Kispest előtt több, mint egy órát állt a vonat áramkimaradás miatt. Rendes körülmények közt este hatra kellett volna hazaérnem, így este 10 után értem haza.
A Rockstrandról hazafelé a vonatom "rendes" körülmények közt 10 perc késéssel indult volna KöKiről, végül 25 perc késéssel érkezett, miután a rendőrök intézkedtek kiderült, hogy a mozdony is beteg, így nem megy sehova, a következő IC is késve érkezett, a 4 kocsiba felzsúfolódott a két vonatnyi utas és alig félóra késéssel haza is értem, ami ugye az eredeti tervhez képest másfél óra volt.

süti beállítások módosítása