Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

photo_2022-05-28_11-36-01.jpg

Lassan egy éve készülünk a holnapi koncertre. Előbb a Schusterjungs mondta le a fellépést, majd jött a hír, hogy pár hete az olasz koncertre nem engedték ki az Endstufe zenekart. Ekkor már lehetett sejteni, ha repülővel próbálkoznak akkor Brnoba sem fognak fellépni. Két órája tette közzé a telegram csatornáján az Endstufe, hogy holnap nem tudnak fellépni Csehországban.
Még a '90-es évek elején felröppent a hír, hogy lehetséges, hogy Budapesten fellép az Endstufe, abban az időben két húzónév volt a németeknél az Oi! vonalon az Endstufe és a Störkraft, végül a Störkraftról terjedt el, hogy fellépnek Angyalföldön, a Viking klub elődjében akkor még Poscher János művelődési házban. Vidékről elég sokan utaztunk a fővárosba az eseményre, utólag kiderült, hogy kacsa volt az egész, valószínűleg senki sem tárgyalt a zenekarral, de aznap más zenekar sem lépett fel. 
2013-ban Olaszországban lépett fel az Endstufe, néhányan elkezdtünk szervezkedni a kiutazás és szállás ügyében. Végül öten maradtunk, majd négyen, így a személyautó mellett döntöttünk. Aztán a soför is lemondta pár nappal indulás előtt. Utólag jó döntés volt, hogy nem indultunk el, akkor volt az emlékezetes ítéletidő, amikor a kormány sms-t küldött az autósoknak és a Dunántúlon megállt az élet, ha akkor elindulunk valahol a Balaton magasságában rostokolunk 24-36 órát.
Úgy néz ki én már valószínűleg nem fogom élőben látni a zenekart....

süti beállítások módosítása