Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

photo_2022-05-09_17-00-33.jpg
A címben szereplő ős-Bikini idézet nem véletlen, ma 3 amerikai albumot fogok bemutatni az NSBP shop jóvoltából.
Mind három lemez az American Defense Skinhead kötelékéhez tartozó zenekarok hanganyagait tartalmazza és szinte kivétel nélkül Oi! zenei alapokon nyugvó skinhead zenéről van szó.
Az első CD-n a Wellington Arms és a Birthrite zenekarok szerepelnek 2-2 számmal, mind a négy szám erős, tipikus amerikai Oi! zene.  A lemez hazai népszerűségéről mi sem árul el többet, mint hogy azelőtt elfogyott, mielőtt a shopba ki tette volna a kiadó tulajdonosa. Szóval aki szeretne belőle az írjon a shopba.
A lemez kemény papír tokot kapott, telis-tele fényképpel a zenekarokról és a rajongóikról, igazi régi sulis kiadvány, egyetlen hátránya a rövidsége.

freed.jpg
A Freedom for the Nationalist egy 10 számos válogatás album amely az American Defense Skinheads jóvoltából jött létre, még pedig abból a célból, hogy támogassák a bevételből a bebörtönzött bajtársaikat. A lemezen olyan ismert zenekarok szerepelnek, mint a Birthrite, Wellington Arms, Final Verdict, Battle Born 89, Fascine. Valamennyi kiváló amerikai Oi! banda.
A lemez szerényebb megjelenést kapott, egy lapos borító és egy oldalas hátsó borító, számcímekkel és rövid leírással a lemez céljáról.
Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/freedom-for-the-nationalists/

fasc.jpg
A Fascine szintén egy régi sulis amerikai Oi! banda, a Reclaim! egy 10 számos album, még tavaly jelent meg, elég sokat kellett sajnos várni rá, hogy ideérjen, de mindenképp megérte.
A lemezborító is a régi időket idézi, fekete-fehér oldalak, tele a zenekar és a zenészek fotóival.
Leírás helyett egy kis ízelítő:



Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/fascine-reclaim/

süti beállítások módosítása