Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mistreat és Muke Solo 2022

2022.03.21. 04:35

photo_2022-03-20_12-35-08.jpg
A PC records egy időben jelentette meg a Mistreat és a Muke Solo albumokat. Régi nagy kedvencem a finn brigád, így ahogy már előre jeleztem is mind kettő megérkezett az NSBP kiadó jóvoltából.
Előbb a Mistreat - Talk the Talk, Walk the Walk albumról akartam írni, de a másik album annyira magával ragadott, hogy inkább azzal kezdem. 
A Mistreat Muke solo - Patriotic tunes 2. egy rendkívül lendületes album, finn oi! és skinhead rock kellemes keveréke és mindez finnül. 12 nagyszerű szerzemény. Mindez 500 példányra limitált digipack kiadásban. Szövegkönyvvel melyben a jól olvasható szövegek mellett a finn táj és állatvilág szépségeiben gyönyörködhetünk.
Azért az előadóról és az őt kísérő zenészekről még tehettek volna bele egy képet.
A dalok közül nem igazán tudok kiemelni egyet sem, mindegyik magával ragadó, lendületes. Ismét verseket zenésítettek meg és népdalokat hangszereltek át. Remélem lesz még folytatás, mert lassan már jobban tetszik, mint a fő zenekar.



photo_2022-03-20_12-35-03.jpg
A zenekar a pletykák szerint valószínűleg még ebben az évben ellátogat hozzánk, így a lemez mellett ezzel a jó hírrel is szolgáltak. Remélem a hír igaz lesz és tényleg láthatjuk őket itthon. 
A lemezre 10 dal került, mind kiváló szerzemény a zenekartól megszokott stílusban, talán a 5-4-3-2-1- Fire az ami kissé szokatlanabb, kísérletezőbb hangvételű, de nekem ez is tetszik.
A srácok nem szakítottak a skinhead hagyományokkal, olyannyira nem hogy még egy nagyszerű dalt is írtak a témáról, nemes egyszerűséggel a Skinhead címet adva neki. A többi szám is a megszokott skinhead témákat dolgozza fel, harcokról, istenekről, küzdelemről a modern világ ellen stb. 
A CD mellé szövegkönyv is jár, jól olvasható szövegekkel, valamennyi angol nyelvű, ahogy azt újabban megszokhattuk és skinhead témájú képekkel, grafikákkal illusztrálták.
Mindkét kiadvány igazán nagyszerű, csak ajánlani tudom mindenkinek, rajongóknak és a zenéjükkel mostanában ismerkedőknek egyaránt.
Beszerzhetőek: https://nsbp.shop/ujdonsagok/

 

süti beállítások módosítása