Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Birthritenak köszönhetően nagy rajongója lettem az amerikai skinhead zenéknek, így hatalmasat dobbant a szívem egy hónapja, amikor megláttam, hogy az egyik kedvencemnek a Wellington Armsnak megjelent az első teljes CD-je a Rebel Recordsnak köszönhetően.

photo_2022-09-22_21-29-29.jpg
Maga a  borító sok találgatásra ad okot, a kép hátterében talán egy kovács épp a kép előterében látható kardot készíti. Szövegkönyv helyett egy nyolc oldalas, leporellón a zenészek képei mellett rajongók, koncert plakátok képei kaptak helyet és pár sor Erictől. A hátsó borítón a 16 szám cím és további képek vannak a zenészekről. Ahogy azt az American Defense Skinheadstől már megszokhattuk az egész a '80-as éveket idézi.
A korongon egy rajz van, amin Szt. György legyőzi a sárkányt. A lemez alatti képen megemlékeznek a korábbi gitárosukról aki két éve elhunyt.
 A zene valódi skinhead rock, néhol Oi! zenei hatásokkal, van akit néhány szám a korai Skrewdriverre emlékeztet. A szövegek az amerikai munkásosztályról és a skinhead életérzésről szólnak, természetesen nem titkolva antikapitalista, antikommunista nézeteiket.

Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/wellington-arms-tomorrow-we-win/


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4417961128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása