Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skullhead - Return To Thunder

2022.02.12. 22:01


r-3779117-1344089642-2752.jpg
Az NSBP kiadó jóvoltából ismét egy kultikus korongot tudok bemutatni. A Skullhead együttes a '80-as évek legendás skinhead zenekara volt, akik kezdetben Oi! majd később dallamos R.A.C. muzsikát játszottak.
A lemez 2002-ben a PC Records gondozásában jelent meg, ennek megfelelően igényes szövegkönyv is jár hozzá a zenekar történetével, jó minőségű fényképekkel, Magnus Waggeg című számhoz egy fénykép került amin az egykori katona látható Kevvel az énekessel.

A korongon hallható dalok Oi!-os, rock and rollos számok, egyetlen kivétel a Magnus Waggeg emlékére írt dal, mely egy gyönyörű ballada. 
A korong végére 3 bónusz felvétel került mely egy svájci koncerten készült Mels-ben.
A brit skinhead zenei dömpingből nem csak a dallamos, fülbemászó zene, hanem az énekes hangja és énekstílusa emelte ki a zenekart. A dalszövegeik az északi istenekről, antikapitalizmusról és a brit büszkeségről szóltak. A lemezről nem tudnék kiemelni egyetlen dalt sem, egyformán jó mind
A CD megvásárolható: https://nsbp.shop/termek/skullhead-return-to-thunder/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3417448844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása