Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

White Boys Attack vol. 1.

2021.09.05. 20:02

Tavasz óta a mártélyi bulira készültünk, de mire elérkezett a buli napja az összes számba jöhető sofőr visszalépett, így már hét közepén tudtuk, hogy oda nem jutunk el.
Mivel tömegközlekedéssel csak a kispesti buli jöhetett szóba, így nem haboztunk és oda vettük az irányt.
 Számítottunk rá, hogy nem lesznek sokan, hisz a vásárhelyiek által szervezett buli mindig nagy tömeget vonz, ráadásul tudtuk, hogy a brnoi Endstufe koncertre is legalább 20-25 hazánkfia ellátogat és még néhányan az olasz bulikra is kiutaztak. 
 A hely pont megfelel egy családias hangulatú rendezvénynek vagy ballada estnek, nem számoltam mennyien lehettek, de az érkezésünkkor a földszinti ivó rész dugig volt. Mivel három különböző stílust képviselő zenekar lépett fel így a közönségből csak alig páran nézték végig a teljes koncertet, legtöbben egy-egy zenekar miatt jöttek.
Az est előzenekara az Ellenméreg volt, a feldolgozás dalaikkal megalapozták a hangulatot. A hazai koncert slágerek mindig jó bemelegítőt adnak, Ballagó Idő, Archívum, Landser dalok csendültek fel. Az énekes/gitáros törött lábbal is vállalta a fellépést. Sajnos hiába a jó zenei tudás, az énekes nem sokat fejlődött, a hangjával nem lenne gond, de énekelni még mindig nem igazán tud.

dsc_3097ablog.JPG
A második fellépő a Fehér Törvény volt, Maci pár poénnal fokozta a hangulatot, majd következtek az elmúlt 26-27 év legnagyobb "slágerei" . Néhányan már az első számra beindultak és végig üvöltötték a koncertet az "új" énekessel, néhányan csak pár számmal később kapcsolódtak be, a BHS Crew, Fehér Törvény, Szolgám leszel sanzonoknál.
Már néhány szám után komoly pogó alakult ki, majdnem szűk lett a közönségnek a koncertterem.
dsc_3134ablog.JPG
Maci szinte minden ismerősének küldött egy számot, a legifjabb koncertlátogatótól a veteránokig, hely hiány miatt mozgás show helyett az összekötőszövegekkel lelkesítette a közönséget. Bár nem vagyok a zenekar legnagyobb rajongója, itthon szinte sosem hallgatom őket, de koncerten mindig lenyűgöznek.

Az utolsó fellépő a Nemzeti Front volt, Tivadar eleinte a poénos népdalaival (vajon milyen nép dalai lehetnek?) próbált hangulatot teremteni, de erre nem igazán volt szükség akik eljöttek és megvárták a zenekart azok ismerték a számaikat. A mohácsi brigád kitett magáért, az M.A. Skins, Üldözési Mánia számokkal színesített repertoárjuk megmozgatta a közönséget, végig énekelt és táncolt mindenki, aki még nem volt túl fáradt ekkor.
dsc_3159ablog.JPG
Sajnos a koncertnek a rendőrség kiérkezése vetett véget. A zenekar még legalább egy órát játszott volna, annyira lendületben voltak, de tudomásul vették, hogy vége, nem első alkalommal fordult elő, hogy megjelent a karhatalom a bulijukon.

dsc_3168ablog.JPG                                                   Tivadar, mint kubai lány az egyik slágerük közben.

A koncert után kérdeztük Nagy Attilát miért nem hoztak CD-t, pólót, hiszen régen nekik hatalmas választékuk volt mindenből, sajnos a válasza elszomorított:
- Ma már senki nem vesz ilyesmit.





süti beállítások módosítása