Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

I.C.1 - Loud and Proud

2021.08.29. 08:35

r-3927416-1349524027-7545_jpeg.jpg
A tegnapi csomagban érkezett egy másik lemez is, régi nagy kedvencem az I.C.1-tól  a Loud and Proud.
Az angol  Oi! zene rajongóinak nem kell bemutatni a zenekart, 2008 óta négy albumot adtak ki, ezek közül a legutolsót már bemutattam a blogon
Az angol dalszövegek ellenére a zenekar nemzetközi supergroup, az énekes a Razors Edge-ből érkezett a zenészek a német Carpe Diemből.
A most érkezett CD a második kiadványa a zenekarnak, klasszikus Oi! zene, fúvos hangszerrel, klasszikus skinhead szövegekkel, főleg a skinhead életérzésről, politikáról, skinhead lányokról.
 A lemez digipack csomagolást kapott, a PC records gondozásában jelent meg. A borító és a szövegkönyv igényes, jó minőségű képekkel és olvasható szövegekkel, a dalszövegekhez passzoló illusztrációkkal, fotókkal.



Aki kedvet kapott az albumhoz itt beszerezheti:
https://nsbp.shop/termek/i-c-1-loud-and-proud/

Jocke Jokes again

2021.08.28. 07:48

jockefront.jpg
A héten a várva várt split koronggal csöngetett a postás. A The White Gigolo és a Battle Shout nem ismeretlen zenekarok, az első közös lemezt 7 éve adták ki, akkor szintén Jocke munkásságát méltatták 5 dallal. Az az 5 dal is felkerült erre a lemezre újra keverve, melyek most sokkal jobban szólnak. Egy bevezetőn és egy levezetőn kívűl 5 új dal került a lemezre rendkívül változatos stílusban. 
A számok Jocke szinte teljes munkásságát felölelik a Pluton Sveától a Pitbullfarmon át a Code 291-ig teljesen egyedi előadásmódban. Oi!,RAC, Ska, rockabilly, melodic black metal és még egy korai Beastie Boyt utánzó rap remekmű is került a korongra. A Jockét övező humor és vidámság mellett komolyabb, politizálós témák is helyet kaptak a lemezen, ízelítőt kaphatunk mindenből ami Jocke.
jockeback.png

 A CD egy viszonylag puritán digipack csomagolást kapott, szövegkönyv és képek nélkül, belül egy vicces
öltöztethetős Jocke baba grafikával.



Beszerezhető: https://nsbp.shop/termek/white-gigolos-battle-shout-jocke-jokes-again/

Helyzetjelentés

2021.08.26. 09:46


Az elmúlt másfél év nem tett jót a hazai zenei életnek. A fiatalabb zenekarok közül az Angry Noise nem adott túl sok életjelt, egy tavaly lemondott koncert óta csak pletykák keringtek, hogy majd pótolják, ez még nem történt meg sajnos, új hangfelvételt vagy próbákról kiszivárgó képeket sem kaptunk tőlük.

26173822_754200221438621_3378992783260993597_o.jpg

 A Rebellium az elmúlt egy évben lassan egy lemezre való anyagot megosztott a világhálón, élőben sajnos még nem láthattuk őket. Utoljára két hónapja osztottak meg videót, akkor 4 új számot tettek közkincsé.


Az Oi-kor által ígért angol nyelvű anyag még nem került fel a világhálóra és hanghordozón sem jelent meg, a két éve megjelent lemez óta egy új klippel jelentkeztek tavaly, azért ők nem pihennek, ebben az évben már felléptek és még láthatjuk őket szeptemberben is, ha csak a szokottnál hamarabb nem jön a sokadik hullám vagy variáns.

A Nemzeti Front 6 éve nem adott ki új anyagot, azért egyenlőre nem kell aggódnunk, idén még láthatjuk a srácokat élőben.

A Vérszerződés 7 éve adott ki utoljára CD-t, a srácok jövőre lesznek 30 évesek, egyelőre nem hallottunk még a jubileumi koncertjükről, de bízunk benne, hogy nagy durranás lesz és láthatunk itthon egy külföldi kalapácsos zenekart velük egy színpadon.

Az Archívum sem jelentkezett új anyaggal egy ideje, most is egy régebbi lemezük újra kiadása várható a napokban. A srácok is 1992-ben alakultak, tehát jövőre ők is jubilálnak, reméljük nem feledkeztek meg róla.
photo_2021-08-24_13-29-29.jpg
A Hundriver dobost keres, reméljük ez a problémájuk megoldódik a közeljövőben, a srácoknak nagyon sok felkérésük van és a Griffinnel közös projektjüknek a Sons of Odinnak is. Az utóbbinak idén még jelenik meg új korongja, ezen a Stonehammer dobosa püföli a bőröket.

hundriver-extra-panel.jpg
A Tar Had neve is csak egy koncert plakáton volt látható ebben az évben, új anyagot tőlük sem hallottunk a minimális darabszámban megjelent korongjuk óta, illetve én még azt sem mert lecsúsztam róla. Túl későn kaptam észbe és már elfogyott mindenhol mire megrendeltem volna.

A Romantikus Erőszak már állt színpadon idén, de saját szervezésű koncerttel nem jelentkeztek, erre az évre nem is terveztek ilyet.

Az Egészséges Fejbőr tavaly januárban állt utoljára színpadon, állapota jelenleg ismeretlen, a két Attila azóta más nemzeti rock formációkban kamatoztatja zenei tudását. A zenekar idén lett volna 35 éves, a jubileumi koncert biztosan elmarad.

A Töretlen Hittel sem jelentkezett új anyaggal, ahogy a Kitörés sem, reméljük ezen hamarosan változtatnak.

A Divine Hate is csendben van, lassan kiadhatnának egy albumot, bár ők is dobost keresnek.

A Jogos Önvédelem egy új számmal hallható lesz egy válogatás lemezen év végén, de önálló albummal nem fog jelentkezni sajnos egy darabig.

Hunnia a tavaly nyár óta csak az NSBP válogatáson adott némi életjelt, remélem idén ismét szerepelnek valami új számmal a válogatáson.

A HC, NSHC, NS Grindcore színtér mozgolódik, de erről remélem majd az április óta nyári szünetet tartó Underground Revolution blogon olvashattok.

süti beállítások módosítása