Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zenei hírek röviden 07.01.

2021.07.01. 05:00

plakat.jpg
Szeptember első hétvégéje tele lesz programokkal, mindenki abban reménykedik, hogy akkora vége a szigorításoknak. Brnoban Endstufe, Szeged mellett Oi-kor és Vérszerződés koncert, Olaszországban a már hagyományos Ritorno a Camelot fesztivál kis testvérét szervezi meg a Veneto Fronte Skinheads.

bombecks.jpg
14 év után új teljes albummal jelentkezett a Bombecks, az FK Produktion kiadásában, a jeles alkalomból a kiadó pólókat is készített, valamint a hagyományos CD mellett Digipack és díszdobozos kiadás is készült, melyet 500 darabra limitáltak.

photo_2021-06-28_21-41-49.jpg

Cseheknél nem tétlenkednek a srácok, két, viszonylag fiatalabb zenekarnak szerveztek koncertet jövőhét végére.

photo_2021-06-19_13-00-24.jpg
Olaszországból még egy plakát érkezett, ez a Hobbit fellépését hirdeti.

Az a fránya emlékezet...

2021.06.30. 11:46

A kolera blogon rendszeresen jelennek meg interjúk ismert vagy kevésbé ismert punkokkal, a közelmúltban egy kevésbé ismert punk hölgy adott interjút, melyben az alábbiakat nyilatkozta:
"

Jártunk fel legalább havonta egyszer Kőbányára az Élessarokra, ott nagyon sokan voltak, együtt jártunk a Lyukba. Ment a villamoson a nagy verekedés, skinheadek felszálltak, koncertről mentünk haza vagy koncertre mentünk.
Felszállt egy csomó skinhead, villamos megállt zárt ajtókkal, aztán ment a bunyó. még a bátyámnak mondták is, hogy meghalsz, mert leütötte a főnököt, de csak azért, mert volt velünk egy gyerek, aki beteges volt, epilepsziás meg minden és őt ütötték. Aztán a bátyám nem hagyta."

Az esetről már többször írtam a blogon, ez a Ganzban megrendezett punk fesztivál után történt, aznap volt koncert Csepelen a Vasmunkás téren, nagyjából nyolcvanan elindultunk a buli után a Ganzhoz, hogy a punk koncerten tiszteletünket tegyük. A Ganz mellett csőrepedés volt, tele volt minden rendőrökkel és tűzoltókkal, a kifordított bomberek láttán az egyik rendőr megszólalt: Jönnek a kukások.  Páran bementek a koncertre akik a maradék fellépőkre voltak kíváncsiak, mi felszálltunk a villamosra ami már tele volt punkokkal. Miután az egyik punk taréja lángra lobbant elkezdődött a verekedés. Ekkor felállt egy srác: Ne bántsd a haverom! - felkiáltással. Totya egyetlen ütéssel visszaültette. Közben a villamost megállították a rendőrök, a punkok leszaladtak és félelmükben körbevették a rendőr autót, úgy hogy azok nem tudtak kiszállni. Mi elszeleltünk, egyedül Zoránt fogták meg aki két nővel volt.
Zorán aki már akkor is otthon volt a lelátókon mesélte még a Ganznál, hogy külföldön színes festéket locsolnak a huligánokra, ami nem jön le és másnap a melóhelyen be tudnak azonosítani mindenkit, mivel nem tudtuk, hogy csőtörés van, azt gondolta itt is erre készülnek.

A villamoson történtek egyébként sokáig közszájon forogtak, korábban egyszer sem fordult elő, hogy valaki kiálljon a haverja mellett az ellenfeleink közt. Egyfajta tiszteletet ébresztett amit a srác csinált.

demons88.jpg

A teljes interjú: Kolera: RETRO '80 - MÁSODIK MOHÁCSI VÉSZ - Boldog punk napok egy baranyai kisvárosban VÍRUS, ELYSIUM 4. RÉSZ - Bálint Zsuzsanna (koleraweb.blogspot.com)
süti beállítások módosítása