Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új számmal jelentkezett  a belga The Pride:



A  briteknél véget ért a lezárás, Queensbury Rules újra próbálni kezdett, egy új számot már megírtak, most az a cél, hogy egy teljes lemezre való anyagot összehozzanak. Reméljük minél előbb összejön nekik. Addig is egy szám az előző lemezükről:

A Berlin Breed új lemezét már az E-bay-en is árulni kezdték, a srácok azt kérik, hogy a lemezüket a hivatalos terjesztőktől vegyétek és ne egy multinacionális cég "pajeszát" aranyozzátok.



Pengető

2021.05.06. 07:58

dsc_2206ablog.JPG
Tegnap egy helyi rock / metál zenekar próbáján eszembe jutott egy régi beszélgetés. 
Czimmer Jani mesélte, hogy koncert után gyakran megkeresik a zenekar rajongói, hogy adja oda a pengetőjét.
Ahogy a legtöbb basszeros, ő sem használ pengetőt, így aztán elég furcsán néznek rá amikor az ujjait mutogatja, hogy melyiket kérik..

Újdonságok - Pletykák

2021.05.03. 05:49

photo_2021-05-01_19-12-41.jpg
Két skinhead zenekar a chilei Orgullo Sur és a német True Agression közös split EP-t fog megjelentetni Pride & Dignity címmel. Nálunk kevésbé ismert mind a két zenekar, de a hazájukban nagyon népszerűek. Remélem hamarosan bemutathatjuk a lemezt a blogon is.

photo_2021-05-02_09-41-38.jpg
Eddig csak pletykákat hallottam a Berlin Breed új anyagának gyűjtői kiadásáról, a német Viva Saxonia Skinzine már be is mutatta. A "Jewelcase"  igazi gyűjtői csemege, többek közt egy benzines öngyújtót is tartalmaz a zenekar logójával.

181440686_305571384267018_1992149754696685896_n.jpg
A brit punk legenda a Vice Squad egy új limitált példányszámú EP-vel jelentkezett, a lemezhez hamarosan póló is készül.

Néhány pletyka : A korábban már pletykaként terjedő Patriot - Töretlen Hittel lemez helyett a Patriot valószínűleg önálló anyaggal jelentkezik, a Töretlen Hittel pedig egy másik zenekarral ad ki közös lemezt. Jocke munkásságát feldolgozó split lemez készül egy német és egy orosz zenekar közreműködésével.
A híreket érdemes pletykaként kezelni, hisz az egészségügyi diktatúra miatt az elmúlt időszakban több biztosnak hitt lemez sem jelent meg vagy nem úgy ahogy eredetileg el lett tervezve, a Kitörés lemezének digipackes újra kiadása elmaradt, helyette online letölthető újrakevert változat jelent meg, a BHS records hármas split lemeze melyen a Töretlen Hittel is szerepel, már a harmadik vagy negyedik változat szerint fog megjelenni, reméljük már hamarosan, hisz két éve csúszik. 
A Kitörés pár hete stúdióban járt, sajnos nem új lemezzel jelentkeznek, csak egy válogatás albumra vettek fel egy számot.

Azok akik nem szeretnének lemezeket venni, de támogatnák a zenekarokat azzal, hogy legálisan töltenek le kiadványokat, egyre nagyobb választékban tehetik meg az NSBP shopban:  https://nsbp.shop/termekkategoria/zene/letoltheto-termekek/

süti beállítások módosítása