Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Termék teszt - Övtáska

2020.06.11. 18:40

A legutolsó övtáskám a télen tönkrement. Nem használok gyakran ilyet, de bringázáshoz, vagy koncerten jól jön a "hasitasi", egyébként a fotóstáskám zsebeiben minden el szokott férni.
A  BHH által forgalmazott övtáska 3 évet bírt ki, kedveltem nagyon, könnyű, kényelmes, erős darab volt. Valami hasonlót kerestem, olcsóbb kivitelben amire rádobhatok egy felvarrót vagy valami extrával egyedivé tehetem.
Hónapok óta vadásztam, sem koncerten, sem piacon, sem vásárban nem találtam.
Ma állásinterjúra mentem egy olyan céghez ahova a fotóstáskám nem vihettem be, így út közben egy military shopban vettem egy olcsóbb övtáskát. A kínálat egyébként itt is szegényes volt, az általam megvett terméken kívül egy combtáska volt és egy inkább válltáska szerű valami ami övtáskaként is funkcionált.

dsc_9157-cropblog.JPG

A megvásárolt termék inkább túrázásra lett kitalálva, de a mellékelt kulacs kupakja magától is letekeredik, tehát az nem ér semmit. Az anyaga viszonylag erős, tehát terepre is ki lehet vele merészkedni, a csattok az átlagtól nagyobbak, de ugyanolyan merevek, mint az olcsó kínai termékeké, tehát ez lesz a leggyengébb pontja a "hasitasinak". A cipzárak műanyagok, ami ugye nem rozsdásodik, de nem is ér túl sokat. A fő zsebbe kényelmesen lehet pakolni, nálam az iratok, pénztárca, szemüveg, kulcscsomó, stift mellé még simán befért volna egy nagyobb powerbank is. Elöl az ütésálló tokban lévő telefon mellé simán befért volna még egy telefon, vagy egy GPS készülék túrázáshoz. A villámzárak melletti varrás ráhajtható a nyílásra, így valamelyest vízállóvá válik a termék, de egy nagy viharban vagy esőben érdemes mindent vízhatlan csomagolásban elpakolni. 
Van egy kis zseb az aprópénznek, vonatjegynek, BKK napijegynek vagy más apróságnak. Hátul egy erősebb akasztó található amivel könnyen fel tudjuk akasztani megpakolva is a fogasra vagy kalaptartóra.
Egyetlen apróságot hiányolok, nincs rajta sem rejtett zseb, sem hátsó zseb. Ilyeneket még a legolcsóbb kínai övtáskákra is tesznek, ezekbe könnyen elrakhatóak az íratok, egy tartalék 5000-es a hazaútra vagy bármi kisebb érték amit nem akar a tulaj egy koncerten vagy fesztiválon a nagy zsebből véletlen kirántani.
Külső: 3
Minőség: 3
Ár/Érték arány: 4
Összegzés: Ha nem lett volna sürgősen szükségem rá nem vettem volna meg, így ellenben reményeim szerint néhány évig használni fogom kulacs nélkül..

süti beállítások módosítása