Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Rebellium zenekar, úgy döntött, hogy a nagyobb zenei élmény érdekében énekesét és második gitárosát keresi, ha van az ismeretségi körötökben olyan énekes vagy gitáros (vagy kettő az egyben ) aki szívesen játszana velünk akkor szóljatok nekik bátran 
A próbák heti egyszer vannak Óbudán az esti órákban.
Kérlek osszátok meg, hogy minél több emberhez eljuthasson 
A zenekar messengerére tudtok írni, ha valakinek esetleg felkeltette az érdeklődését.

reb05.jpg

Sziva Balázs két erdélyi rapperrel közös videót készített Trianon évfordulójára, a zenei stílus nem kimondottan a blog olvasóinak kedvence, de a mondanivalóra mindenképp érdemes odafigyelni.

A britt Stronghold zenekar új albuma holnap jelenik meg, a zenekar facebook oldalán egy hosszabb interjú olvasható a zenekarral.

stronghold13.jpg

A Whitelaw legutolsó albumából már csak pár darab kapható itthon még a Loyalty Records és az NSBP shop is árulja mindkét formátumban. Hamarosan megjelenik az album bakeliten és egy korábbi albumot a Valkyrie-t  is tervezik bakeliten megjelentetni. Valamint egy új anyaggal egy is előrukkolnak, egy Unplugged albummal.

wl_echo.jpg

Sziva Balázs nem tétlenkedett, Trianon évfordulójára összehoztak egy klipet a Carpathian Brigade-dal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3915752964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása