Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

NSBP records villáminterjú

2020.03.01. 14:43

nsbp_1.jpg

01. Mikor és milyen céllal indítottad a kiadót?

1. 2019 Novemberében volt az első koncert a kiadó neve alatt (Kategorie C búcsú Budapesttől, RomEr, Post Mortem).
Az első kiadványunk a decemberben megjelent Sons of Odin - Odin's demolition crew, Griffin új zenekarának bemutatkozó lemeze.
A cél hogy azok a zenekarok is megjelenhessenek mind színpadon mind hanghordozón akiknek erre nincs  vagy csak nagy nehézségek árán van lehetőségük.

02. A web shop már elérhető, mikor lesz teljesen kész?

2. Igen, hosszas előkészületek után már fent van a webshop a neten, azt tudom mondani hogy soha nem lesz teljesen kész :)
Az indulásra tervezett funkciók, megjelenés és tartalom március végéig szerintem javarészt összeáll de már most olyan további fejlesztések vannak tervben amikre biztos hogy csak később kerülhet sor..
A minimum elvárásom egy korszerű megjelenésű, felhasználóbarát felület amely alkalmas jegyvásárlásra, lemezböngészésre, vásárlóknak elektronikus számla kiküldésre, és remélem mire az interjú megjelenik, bankkártyás fizetésre is.

sons-of-odin-pendrive-300x300.jpg

03. Mi ösztönzött arra, hogy az első hangfelvételt flashdrive-on is kiadd?

03. A műsoros flashdrive (pendrive) kivitel oka hogy sokan már nem használnak CD lejátszót sem otthon, sem kocsiban de ezt az albumot bármilyen USB kompatibilis eszközön le lehet játszani. Annak az oka hogy csak 88 darab jelent meg belőle az, hogy igen borsos az előállítási ár így tömeges érdeklődés nem lesz rá, hiába lett igényes a kivitelezés.

r-14084812-1567545858-9436.jpg

04. Az elmúlt pár hónapban a CD lemezek ára 20-30-50 %-kal emelkedett, nem veti ez vissza az amúgy is gyenge vásárlói kedvet?

04. Valóban az ismert kiadók 14-15 eurós áron kínálják termékeiket, ez biztos hogy tovább szegi a vásárlói kedvet, lassan CD-t is csak gyűjtők vesznek. A jövőben egyre inkább háttérbe szorul a fizikai megjelenése a kiadványoknak, kell platformot találni ahol a politikailag nem korrekt zenekarok is megjelenhetnek.
Ajánlom például a nem régóta működő liberplay.com  szolgáltatását ahol havidíj ellenében már most sok RAC lemez meghallgatható.

nordic-sun-fest-budapest-plakat.jpg

05. A következő rendezvényeden csak külföldi fellépők lesznek, itthon ez nem megszokott, több kritika is ért emiatt, miért döntöttél mégis így?

05. Amikor egy külföldi barátom megkérdezte miért nem lesz magyar zenekar azt válaszoltam hogy őket -hál' Istennek- minden hónapban láthatja a közönség. De ez csak a korlátozott angol tudásomnak volt köszönhető :) A valódi ok az hogy mindig olyan műsorrendet próbálok kialakítani, hogy ne legyen nagy stílus vagy mondanivalóbeli eltérés a fellépők között és nem volt ötletem magyar zenekarra aki inkább az életérzésre, könnyedebb hangvételre helyezi a súlyt, így végül egymáshoz oly módon kapcsolódó zenekarok lépnek fel akik vagy adtak ki közös lemezt vagy játszottak már egy színpadon, ahogy Jocke válaszolt a kérdésre "mindannyiukat ismerem, jó barátok vagyunk"
Egyébiránt szívesen veszek minden kritikai észrevételt hiszen a legjobbra törekszünk. Ahogy az ismert kerámiaművész szlogenje mondja "Bármit csinálsz, azt csináld jól"

r-4142820-1532341832-1063.jpg

06. A webshop kínálatában rengeteg hiánypótló kiadvány van és örömmel láttam, hogy több oi! és dallamos RAC CD is van, itthon van igény erre?

06. A shop természetesen törekszik a minél szélesebb kínálatra, hogy mire milyen igény lesz az még nem jósolható. Azt ígérhetem hogy folyamatosan bővül a paletta, érdemes visszatérni az oldalra vagy hírlevél értesítést kérni. A legtöbb CD csak 1-2 példányban elérhető ezért érdemes lecsapni a kiszemelt darabokra. Itt tenném hozzá hogy a kifogyott termékek is fent maradnak az oldalon, de készülünk olyan funkcióval ami lehetővé teszi az értesítés kérést ha a termék újra elérhető.

07. A shopban már látszik, hogy lesz ruházat és kiegészítők is, mikre számíthatunk?

07. Ami a ruházatot illeti prémium minőségű, profi tervezésű saját márkás pólók lesznek elérhetők, 1-2 havonta új mintával. A kiegészítők menüpontban könyvek, ajándéktárgyak választhatók első körben.

08. Úgy tervezted a webshopot, hogy mobilbarát legyen, ez mennyire működik jelenleg?

08. Első perctől mobilbarátnak terveztük, az már most látszik hogy kétszer annyian látogatják az oldalt mobilról mint asztali gépről, úgyhogy folyamatosan figyeljük hogy ezzel ne legyen gond.

r-4549747-1368087489-1193.jpg

09. A külföldi vásárlókat mennyire érdeklik a magyar zenekarok, zenék?

09. A korábbi tapasztalat szerint igenis van nemzetközi érdeklődés a magyar zenekarok iránt, remélem ez a rendelésekben is meg fog látszani :)

10. Mit üzensz az olvasóknak?

10. Érdemes vetni egy pillantást az oldalra, javaslom a naptár funkciót, ide kerülnek  feltöltésre a hazai és külföldi koncertek plakátjai, külön jelölve ahol személyesen is találkozhatsz velünk és termékeinkkel. Olvassátok a blogot, én is azt teszem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr1415498704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása