Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

84514694_10157108447822759_1991294787164045312_o.jpg
 Míg a legtöbb régi angol Oi! banda azzal van elfoglalva, hogy mossa tisztára magát a múltjában felbukkanó fekete foltok miatt addig az Indecent Exposure még mindig töretlenül játsza a Rocking the Reds című himnuszukat, nem magyarázkodnak és nem kérnek bocsánatot.
 A rajongóiknak most külön örömhír, hogy a közelben is fellépnek, mégpedig a német "Skinheads Back To The Roots 2." fesztiválon a nagy német legendával az Endstufe-val. Idén két alkalommal mozdulnak ki a szigetről, a franciaországi koncertről már hírt adtam korábban, ez pedig a másik alkalom, aki ezen két hely egyikén sem látja a bandát az már csak Angliában csípheti el őket élőben.

A koncertre érdemes előre megvenni a jegyet, az IndEx 12 éve járt utoljára a németeknél, szóval biztos, hogy az ottani kopaszok is ki vannak éhezve a muzsikájukra.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr1915476138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása