Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Ha minden jól megy februárban végre megjelenik a lassan már egy éve beharangozott Töretlen Hittel anyag egy hármas split lemezen. Az azóta feloszlott Nation Brothers és a Hate Crew lesz állítólag a két másik banda a CD-n.

A pletykák szerint előkészületben van egy Titkolt Ellenállás tribute album.

www.jpg

A tavaly megjelent We Want War CD-ből 300 darabra limitált digipack kiadás is megjelent, keressétek az Opos recordsnál. A bakelitgyűjtők reménykedhetnek, hisz a Opos records mostanában minden nívósabb kiadványát megjelenteti bakeliten.

Akik tudnak németül vagy szeretik a friss információkat és megelégszenek az online fordítók teljesítményével azoknak kíváló forrás lehet a www.frontmagazin.de .

wl.jpg

M
egjelent a korábban beharangozott Whitelaw kitűző. Egyenlőre csak koncerteken elérhető.


A közelmúltban bemutatkozott Artisian új albummal jelentkezett. Egy kis ízelítő belőle: https://www.bitchute.com/video/edbpmcPc1cJV/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr2515394408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása