Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Halloween póló

2019.10.31. 14:29

Közeleg a Halloween, a Pride France új pólóval rukkolt elő az ünnepre.

hh.jpg

jk.jpg
10 éve 2009.10.29.-én hunyt el Jürgen Rieger aki az NPD alelnöke volt. 
Fiatalon, egyetemi évei alatt csatlakozott az Oder Neisse akciócsoportjához, 1965-ben, ettől kezdve több csoportban és szervezetben is aktív, 1969-ben beszédet mondott az Északi Liga angliai Brightonban megtartott gyűlésén, kihangsúlyozva a közös Teuton eredetet.  A '80-as évektől 1994-as betiltásáig Wiking Jugend mozgalom tagja. Lelkes militarista gyűjtő, gyakran ezen hobbijának leple alatt szervezett táborokat, találkozókat. 2006-tól volt az NPD tagja. 1981-ben ő védte ügyvédként Arpad Wigand SS rendőrparancsnokot. Neue Antropologie néven tudományos újságot adott ki, mely többek közt az eugenikát propagálta. Ő volt a Rudolf Hess emlék menetek kezdeményezője és főszervezője 2005-ös betiltásáig.
Többször elitélték testisértés miatt, tiltott önkényuralmi jelképek használata miatt és többek közt holokauszttagadásért.
2009.10.24.-én az NPD gyűlésén sztrókot kapott, 29.-én elhunyt. Halálával nem csak személye, hanem jelentős anyagi támogatása is hiányt jelentett a pártnak, melyet becsült információk szerint akkorra már félmillió eurót is elérte.

süti beállítások módosítása