Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Betiltják a B&H Hexagone-t

2019.07.27. 22:15

 Macron utasítására felszámolják a Sang et Honneur Hexagone-t. A szervezet ma már nem túl aktív, évente 1-2 koncertet szerveznek és főleg Kelet-Franciaországban aktívabbak. 
Stéphane François, a radikális jogok szakértője szerint ez a franciaországi mozgalom "soha nem volt jelentős", ennek ellenére a négerimádó, homoszexuális Macron nem kegyelmez.
A L'express forrása szerint 4 másik jobboldali szervezet felszámolását is tervezik a Bastion Socialhoz hasonlóan, melyet áprilisban oszlattak fel, többek közt  a C18-at is felszámolják. 

bhhex.jpg
Az elmúlt években többször próbálták felszámolni a B&H Hexagonet, többek közt illegális sport versenyek szervezése miatt és legutóbb pár éve fegyverkezéssel vádolták őket, akkor több személyt le is tartóztattak, valószínűleg a radikális C18-cal keverték össze őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr1714983018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása