Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Papp Tibor Károly a Magyarelvű mozgalom alapítójának beszéde, mely elhangzott 2019.02.09.-én a Becsület Napi megemlékezésen.

inner_pict.jpg

Kedves Bajtársak, Európa Fiai!

 Lelkem mélyéig meghatódva hajolok meg Budapest védőinek hősiessége előtt.

 1944/45 telén, mikor a vörös pestis ostrom alá vette gyönyörű fővárosunkat, együtt harcolt felnőtt és gyermek, fiatal és öreg, civil és katona, magyar és német.

 A magyar és a német nemzet sorsa az elmúlt 1500 évben összefonódott. Háborúk folyamán volt, hogy egymás ellen, volt, hogy egymás mellett harcoltunk. Mi, magyarok befogadtuk a német nép fiait, akik becsületes, dolgos polgárai lettek a Szent Korona Országának. Élet-, társ-és sorsközösséget vállaltak a magyar néppel, s így a magyar politikai nemzet egyik legértékesebb tagjaivá váltak. Világszabadságharcunk végül elválaszthatatlan szövetségesekké tett minket.

 Ma Európa ismét végveszélyben van! Az Európa Fiai közti gyűlöletnek, a sovinizmusnak nincs helye népeink szívében! Félre kell tennünk az ellentéteket! Össze kell fognunk, különben elpusztulunk, elnyel bennünket a sötét áradat, amit a cionista ármány szabadított ránk!

 Vegyünk példát Világszabadságharcunk hőseiről! Fogjunk össze, győzzük le a sovinizmust! Csak így érhetjük el célunkat: a fehér Európát, ahol gyermekeink és unokáink boldogan és biztonságban élhetnek.

Éljen Magyarország!
Éljen a fehér Európa!
Éljen a fehérfaj!

Köszönöm a figyelmet.
Kitartás!

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8814639724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása