Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skinhead fotók

2018.06.01. 07:39

img_20180427_205040_hht.jpg

A 15 évvel ezelőtti sikertelen közös kép után, amikor is a Brutal Attak dobosa besétált a képbe, idén végre ismét sikerült közös képet készíteni Kennel. :)

Elhunyt Paul Read

2018.05.30. 22:36

Elhunyt Paul Read, a Retaliator nevű angol skinhead zenekar eredeti dobosa.
paul_read.jpg

Nyugodj békében.

paul_read1.jpg

 Minden súlyosabb gyermek vagy kiskorú sérelmére elkövetett büncselekmény után felröppen az a városi legenda, hogy az elkövetőt a börtönben majd agyonverik.
 Kezdjük először a legalapabb dologgal, ha ilyen előfordulna az nagy nyílvánosságot kapna, ilyen nem volt, csak legfeljebb egy-két álhír oldal próbálkozott hasonló történetekkel.
 Aztán a hazai börtönök zsúfoltsága miatt az Amnesty Internationel amúgy is célkeresztben tartja a hazai fegyintézeteket, ha valami hasonló történne az egyből nemzetközi botrányt okozna, jelenleg erre a hazai vezetésnek semmi szüksége.
 A legutóbbi eset elkövetője cigány származású, Tökölre fog kerülni ahol a rabok jelentős része ül gyermek és kiskorú sérelmére elkövetett bűncselekményért, magyarul az esete nem lesz jelentősen kirívó, nem beszélve a kisebbég körében jelentős rasszista nézetről amely célpontja a "parasztok". 
 Végül egy személyes élmény:
1988-ban együtt ültem előzetesben azzal a lX. kerületi cigánnyal aki a saját gyerekét dobta ki az erkélyről. Az illetőt soha senki nem bántotta, sőt mikor odakerültem már zárkaparancsnok volt. Persze nem volt népszerű és csak akkor állt vele szóba bárki, ha muszály volt, de bántani még szóval sem bántotta senki. Sokkal nagyobb ellenség volt az a csöves aki egy kirakat betörésért vitette be magát télire és feltűnően hanyagolta a tisztálkodást.

Természetesen van a börtönökben erőszak, testi, szexuális és verbális is, de ezeknek sokkal hamarabb lesz áldozata egy drogos, idős csöves vagy skinhead, mint az aki a saját fajtája közé kerül.

Tom Robinson

2018.05.28. 09:39

 Tommy nagyképű, provokatív stílusa valahogy sosem keltett szimpátiát bennem, összesen talán egy ostoba antifa kiosztásáról készült videó érte el azt az ingerküszöböt nálam, hogy végig is nézzem.
A britt álhíroldalakon már halálhírét keltették és a muszlim rabtársai több ízben félholtra verték, ezek természetesen alaptalanok. A hírek mellé egy két évvel ezelőtti képet csatolnak:

33660448_1646396248806917_3497619695673016320_n.jpg

 Most a bebörtönzése után került elő róla pár érdekes kép:

tr.jpg

tr1.jpg

süti beállítások módosítása