Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mobil fotózás

2018.04.05. 19:23

Én nem tagadtam sosem, hogy van létjogosultsága a mobil telefonnal készült képeknek, hozzátéve azt, hogy a telefonos fotózásnak megvannak a korlátai.
 Pár hete tagja vagyok pár telefonos fotós csoportnak, az első ami szemet szúrt, hogy nagyjából ott tart most ez az egész, mint a DSLR fotózás 4-5 évvel ezelőtt. A képek szét vannak szerkesztve, minimum egy erős HDR effektusnak lennie kell minden képen.
 Egy csomó semmitmondó kép készül, olyanok amit egy jóérzésű ember baráti körben sem mutatna meg. Sok képnek semmi témája nincs, rengeteg képen házi kedvencek, barátok, barátnők vannak minden smink, megvilágítás, fény, háttér nélkül lefotózva. Tanácsot jobb nem adni, mert a kép feltöltője egyből berág, letilt, hiszen ő profinak számít a 200.000-es telójával, a fizetős ps appal és a nagy arcával.
Természetesen már van egy réteg amelyik valóban jó képeket készít, de ezek közül sokan a lájkok miatt szétszerkesztik a képet, túl húzzák a színeket, vagy gagyi szín kiemelést használnak, reméljük kinövik és egy valóban profi fotós lesz belőlük.

Választás

2018.04.04. 17:32

Nehéz döntés előtt állunk. Nincs megbízható radikális jobboldali párt a listán. A MIÉP és a szövetségesei egyenként mind elhatárolódtak az elmúlt 25 évben a skinheadektől, azt hiszem nem kell ezek után indokolnom, hogy miért nem szavazok rájuk.
A kis pártok esélytelenek, mint mindig és a legtöbb esetben megbízhatatlanok is.
A jobbikban sosem bíztam, sőt...
Szóval marad a Fidesz...   Nem vagyok fideszes, sőt nem dőlök be a közösségi médiában ránk erőltetett reklám dumájuknak sem. 
Nézzük inkább a tényeket.
Az elmúlt pár évben nőtt a fizetések vásárlóértéke.
Így vagy úgy, de megszűnt a munkanélküliség, nem kell a hülye duma - a külföldi munkavállalás és az elvándorlás 1989-ben kezdődött tömegesen.
Áll a kerítés és nincsenek illegális bevándorlók. Ismét nem kell a hülye duma a legális bevándorlókról, mindegyik párt uralma alatt rosszabbul jártunk volna, legális bevándorlók mindig is voltak, még ha nincs is rájuk semmi szükség, sőt...
Azok akik azt állítják, a migránsok veszélytelenek, bizony idióták és feledékenyek. A pár hét alatt ami jutott belőlük nekünk, volt nemi erőszak, több tucat szexuális zaklatás, lopás, rablás, hogy csak a súlyosabb vádakat említsem. Akkor még szerencsések voltunk, nekünk nem jutott Köln, nekünk nem jutottak terroristák ("csak" átutazóban).
Akkor nézzük tovább:
A stadion építések mellett jutott pénz kórház felújításokra - most erre az örök elégedetlenek rögtön új CT-ket akarnak inkább, persze, ha vizsgálat közben a fejére dől a mennyezet az ilyenek az nem számít.
Sajnos az Unióból nem léptünk ki, de minden egyes fillért kisajtoltunk belőle amit csak lehetett, főként pályázatok útján állami és magán szinten egyaránt.
Nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy hazánkban nincs kötelező nyugdíj és nincs magántulajdon sem. A legfontosabbat ne felejtsük el, egyik párt programjában sem szerepel ezek visszaállítása. Ne felejtsük el, hogy egyik ellenzéki pártnak sincs valódi programja és célja a Fidesz megbuktatásán és a kerítés lebontásán kívül. 

Facebook idiotizmus

2018.04.03. 19:27

Gyakori jelenség, hogy a facebookon megosztott poénnak, viccnek szánt bejegyzéseket a tömegek véresen komolyan veszik.
A legutóbbi alkalom a húsvéti hosszú hétvégével kapcsolatos éhenhalunk és világvége szövegek. Szombat délelőtt az egyik üzletben vásároltam 3db félkilós teljesörlésű kenyeret, ami két ember három és félnapi adagja kis ráhagyással, hiszen az ünnepi tunyulás közben csak többet falatozik az ember. Amikor látták a kosaramban a kenyereket többen is motyogták az orruk alatt a facebook idézeteket (persze még csak a szemembe sem mertek nézni), majd ezek közül az idióták közül ketten is visszamentek a boltba még kenyérért miután bepakoltak a kocsiba, mert facebook ide vagy oda a kiló kenyér 4 embernek 3 napra igen karcsú, pláne amikor vendégek is várhatóak.

Elhunyt Gary Yarbrough

2018.04.03. 19:11

Április elsejére virradó éjjel elhunyt Gary Yarbrough, több, mint 30 évi raboskodás után.
29595067_139852720186096_5799366914059920083_n.jpg

süti beállítások módosítása