Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Önkifejezés

2017.03.05. 18:22

 A napokban elméláztam a facebook előtt és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a skinhead ismerőseim több, mint 90%-a valamilyen önkifejező tevékenységet (művészetet) művel.
 A legtöbben persze zenélnek, énekelnek, de sokan írnak, írnak verset, novellát, beszédeket, politikai szónoklatokat, terjedelmes blog bejegyzéseket, dalszövegeket vagy újságcikkeket. Többen festenek, rajzolnak, tetoválnak. Van aki farag, díszes kovácsoltvas kerítéseket, kapukat készít, van üvegfúvó, fotós, számítógépes grafikus.
 Ezek az emberek nem értenek mindenben egyet, de valamennyien gondolkodnak, van véleményük mindenről, van elképzelésük a jövőjükről, vannak terveik és vannak céljaik.

Az áprilisi koncerten némi változás történt. A Boxers visszamondta a fellépést gitáros hiányra hivatkozva. A közelmúltban az egyik gitárosuk távozott a zenekarból, így a 3 főre apadt csapat nem tudta vállalni a fellépést. Ha élőben most nem is, de egy hanghordózón végre hallhatunk tőlük egy számot hamarosan.
Örömhír viszont, hogy a Boxers helyett két zenekart is láthatunk a színpadon, az egyik a Kitörés a másik a Stormtrooper 28.

 

00001a.jpg

süti beállítások módosítása