Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kitörés Emléktúra

2017.02.05. 18:44

Polgi beszámolója
p1.jpg
 2017.02.04-én a most már hagyományosnak mondható Kitörés emléktúrát megszervezte a Hungária Skins és Huszár Péter barátunk és kedves felesége.
 Bár nem voltunk annyian, mint tavaly, de arányaiban sokkal kevesebben adták fel a megmérettetést. 235-en indultunk és 208-an értünk célba.

p3.jpg
 Több ismert arc is képviseltette magát a nemzeti radikális oldalról.
 Mivel emléktúra volt, ezért természetes, hogy a legtöbb katonai síremléket meglátogattuk, leróttuk kegyeletünket, beszédeket, történeteket mondtunk, emlékeztünk.
 A természet kegyes volt hozzánk, tökéletes kiránduló idő volt, új barátságok születtek, erősödött a kötelék a radikális oldalon.

p2.jpg
 Emelkedett érzés volt a hajdani hősök lábnyomát követni, emlékezni rájuk emelt fővel. A túra nem volt nehéz, akár gyerekek, akár aggastyánok is könnyen teljesíthették. Mindenkinek ajánlani tudom akár nyáron is.
 A rövid szakasz 12,5Km (14Km) volt, amit 7 óra alatt tettünk meg, a gyakorlottak a hosszú szakaszt is bevállalták, ami 50Km volt és 20 óra alatt tették meg.
p4.jpg
Kitartás!
Polgár Zsolt, Polgi

01_2.jpg

 

 

Ember arcú rendőrök

2017.02.04. 11:44

 Az első videók amerikában készültek, a mozifilmek ellenére ott sem rajonganak a rend éber őreiért. Előbb csak ételt vittek a csöveseknek, majd ruhát, meleg ételt, és olyan is volt aki új cipőt vett egy hajléktalannak.
Szerencsére mindig volt a közelben valaki egy videó felvétel készítésére alkalmas eszközzel, hogy ezt megörökítse, nem ritkán attól a pillanattól, hogy a sarkon befordult a rendőr autó.
 Nálunk sem őrvendenek túl nagy népszerűségnek a "kékruhások" ezért itt is egyre gyakrabban kerülnek fel a netre olyan videók amelyeken a mi rendőreink is jótékonyak. Pár nappal az amerikai cipővásárló rendőr videójának elterjedése után itthon is akadt egy jól fizetett rendőr aki egy pár vadonat új cipővel ajándékozott meg egy hajléktalant és természetesen itt is akadt aki ezt videóra rögzítette és világgá kürtölte.
 Nagykőrösön ennél nagyobb szerencse érte az egyik újságírót, épp ott volt amikor a tanyavilágban (ilyenkor még terepjáróval is alig megközelíthető helyen, amely azzal vívta ki a világhírt, hogy a XXl. század ellenére sincs áram) egy rászoruló férfin segítettek a rend őrei és épp volt nála fényképezőgép, hogy megörökítse az egyik csinos rendőrlányt a tanya előtt pózolva.

15936404_1087115564744055_4848434223905087487_o.jpg

 

 

Sokan kérdezik kik ezek a fellépők a Kitörés emlékkoncerten.

A Vérszerződést nem kell bemutatni, ők idén 25 évesek és bejárták már a fél világot.
A Töretlen hittel egy lassan egy éves formáció, hosszú gyakorlás után ez lesz a bemutatkozó fellépésük, de ők sem ma kezdték, tapasztalt zenészek valamennyien. Néhány bejegyzést visszalapozva olvashattok egy velük készült interjút.
A Hun Drivers szintén nem új csapat, az eddig két tagú formáció ezen a koncerten teljes zenekarrá bővül.
A White Demons a közelmúltban alakult görög RAC zenekar, a bemutatkozó anyaguk nem rég jelent meg, íme egy kis ízelítő:

A zenekar alapítótagját nem kell bemutatni, annak idején hosszabb ideig turnézott a Skrewdriverrel és ő is pengetett a Blood and Honour albumon.
Itt olvasható egy vele készült interjú: http://bhhdivision.blogspot.hu/2016/11/riport-gorog-white-demons-zenekarral.html
A Battleshout egy újjáélesztett projekt északról, a tagjai nem ismeretlenek, akik tudják kikről van szó azok már sejtik, hogy egy hatalmas vidám buli vár rájuk:

A meglepetés fellépő pedig legyen meglepetés!!



Megjelent!!!

2017.02.01. 17:26

2017_02_25.jpg

süti beállítások módosítása