Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Örs skins

2017.01.19. 19:38

16144107_1618264831814311_1117169813_n.jpg


1.Az interjú megjelenésekor szinte kivétel nélkül mindenki örömmel fogadta a megalakulásotokat, kaptatok esetleg valami kézzel fogható támogatást, vagy csak a virtuális térben érződött az elismerés?
- Kaptunk támogatást virtuális téren is, valamint személyes elismerést és jelentkezések formájában. Más nacionalista szervezetek is elfogadtak aminek hangot is adtak személyes megbeszélés keretében. Több szervezet képviselőivel egyeztettünk, és jövőben számítanak a viszont támogatásunkra.
2. Tagságotok bővült az interjú óta?
- Igen bővült többen is jelentkeztek. Egyenlőre próbaidőn vannak. A kapcsolataink is bővültek.
3. Terveitek közül sikerült már megvalósítani valamit?
- A tagság tekintetében igen, valamint az első hivatalos mozgalmi eseményen való megjelenésünk a becsület napja lesz, ami már az előző cikkben is olvasható volt.
4. A VK-n kívűl már egy blogon is elérhetőek vagytok, milyen a blog nézettsége ( http://orsvezermovement.blogspot.hu )?
- Blogunkat készítése napján alig 100-an olvasták, későbbiekben volt olyan nap amin több mint 1000-en. Ilyen volt például a nemzetvezetőnkről való megemlékezés cikke.
5. A Becsület napi rendezvény sorozatot a legtöbb hazai szervezet támogatja, Ti is részt vesztek rajta? - Természetesen részt veszünk, már készülünk rá, igyekszünk a civil életben is minél több embert invitálni.
6. A közeljövőben terveztek valamit (koncert, demonstráció, megemlékezés stb.)?
- Igen a hősök napja alkalmából szándékozunk egy megemlékezést szervezni 14.kerületi Rákosfalva hősei szobor megkoszorúzása, és egy kissebb beszédet is tartunk. Erre az eseményre több szervezetet is szivesen várunk. Erről további információkat később ismertetünk a már említett blogunkon. Illetve egy jótékonysági foci tornát szeretnénk létrehozni aminek az adományát a Fehér keresztnek nyújtanánk be, ezzel is segítve a rászoruló testvéreinket. Ezeken kívül még tervezünk más eseményeket is a közeljövőben, valamint a nagyobb szervezetekkel együtt működve részt venni a külöbnöző rendezvényeken.
7. Mit üzentek az olvasóknak?
- Aki szeretne hozzánk csatlakozni az a Welcome party-n a ballada est és bajtársi találkozón megtalálnak minket, valamint jelentkezni is lehet hozzánk a orsskins.toborzoiroda@gmail.com-email címen. Ezen kívül ha bármi mással fordulnának hozzánk a felek azt is szivesen várjuk. Blogunkon nem csak rólunk kaphatnak információt, hanem más mozgalmak-szervezetek tevékenységeiről is. Külföldről és belföldről egyaránt. Szimpatizánsainknak azt üzenjük, hogy kövessék nyomon a tevékenységeinket a blogunkon, hogy részt tudjanak venni a saját, illetve más mozgalmak eseményein. Erő, Összetartás, Becsület!

Punks not red

2017.01.17. 19:43

Felhő egy kissebb klaviatúra háborút indított egy hozzászólásával a közelmúltben lezajlott Punks not red koncerttel kapcsolatban. Itt aztán mindenki mondta a magáét, de a másik véleményét meg el sem olvasta senki, csak ontotta a posztokat mindenki.
Abban a végén többé-kevésbé mindenki egyetértett, hogy nem szerencsés egy koncertet punknak kikiálltani amin 3 skinhead és egy punk zenekar van, még akkor sem, ha minden zenekarban van punk kötődésű zenész.
A végén kiderült, hogy majdnem mindenki hallgat punk zenét, bár mindenki egész mást a deszkás street punktól a hc-ig.
Kiderült az is, hogy az MP40 nem ns, "nem kannás boros punk", csak az nem derült ki, hogy akkor végül is miért nem punkoknak játszanak, ha ők punk zenét akarnak játszani.
Volt már itthon egy hasonló próbálkozás, a Backstab nevű formáció, ők is hasonló céllal alakultak, mint az MP40, mondjuk a Backstab legalább jó zenét játszott, bár tömegbázist ők sem tudhattak maguk mögött. 
Az MP40 egy nyilatkozatot adott ki melyben meglehetősen nagyképűen sztárolják magukat. No ehhez joguk van, de nem igazán értem miért beszélnek olyan punk színtérről amit nem ismernek, hiszen legalább féltucat olyan banda van a punkok közt mely gyakorlatilag nem politizál (a dalszövegekben) vagy nyíltan támadja a baloldalt. 
Szóval, ha egy punk úgy érzi elege van a PICSÁból akkor is talál magának rendszerellenes bandát, ha az MP40 pedig valóban úgy gondolná, hogy punkokat akar téríteni akkor találhatna olyan punk bandát akikkel felléphetne és nem kellene a skinhead tábort megosztaniuk.

süti beállítások módosítása