Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

BHH interjú

2015.02.20. 08:51

u_log.jpg 
1.A BHH az egyik legrégebbi hazai skinhead szervezet, mesélnél a korai időkről?
 1. A korai idők egyszerűek voltak, bajtársi közösségek politikai éllel.
Gondolunk itt 1998 ra az alakulás évére. 
Mind a HS mind NSH tagjai között voltak olyanok akik szerettek eljönni a koncertekre-rendezvényekre, de az ezek szervezésével járó hercehurcát nem feltétlenül imádták. Elvégezték, de mondhatom, hogy ők őszintén örültek amikor az úgymond "pörgő" szekció ebből a két szervezetből és aktív külsősökből megalakult a csapat.
Ez volt a BHH alapja.
Rendezvényszervezői feladatok ellátása a mozgalmon belül, ez volt a cél.
 2. Annak idején az összes szervezet jól együtt tudott működni (HS, NSH, BHS) voltak közös rendezvények, ma ez már ritka, mi ennek az oka? Ti milyen kapcsolatban vagytok a mostani hazai szervezetekkel?
 2. A HS és a volt NSH tagjai közötti kapcsolat az teljesen korrekt.
Persze a jó kapcsolat az egyes válaszból is következik. Van személyek között probléma, de az nem hat ki az összes tagra.
A BHS - el volt közös rendezvényünk, minden jól ment. Aztán az NS Fronton belül voltak viták, ami a kapcsolatra kihatott. 
Úgy gondoljuk mehetne tovább a közös munka, egy - két egyeztetés után, ha újra beindul a BHS.
A hazai szervezetekkel tagsági szinten teljesen jó a kapcsolat, vezetői szinten eddig informális volt, de ez év elején 100 % ban átalakult a BHH vezetése, ez sok pozitív változást hozhat.
Azt azért figyelembe kell venni, míg mi "98 óta rendezvényszervezéssel foglalkozunk, az idők folyamán át alakult a színtér, és mindenki ezzel kezdett el foglalkozni. 
A mozgalom tagsága csökkent a szervezetek száma nőtt. 
Ha alakul egy új szervezet, azt azért teszi mert a meglévők munkájában nem találják meg az új szervezet tagjai, a nekik tetsző vonalat. 
Ez így rendben is van.
Hazánkban bármilyen célzattal is alakul egy szervezet, egy hónap múlva már koncertet illetve utcai rendezvényt szeretne. 
Kicsi az ország kevés a hónap.
Vegyünk egy példát, alakul egy bajtársi közösség Vas megyében, céljuk az, hogy az ottani fiatalokat összefogják. 
Pár hét és zenekarokat hívnak, koncertet szerveznek. Nem mondhat rájuk senki rosszat, mert miért ne tehetnék meg?
De ebből következik, hogy csökkent számú mozgalom, rengeteg rendezvénnyel szétaprózott és erőtlen lesz.
Próbáltunk tenni ellene, Hazáért Egység Mozgalom, NS Front, de lehet, hogy a résztvevő szervezetek hibájából, köztük a mi hibánkból is, ezek a kezdeményezések zátonyra futottak. 
Valószínű az a megközelítés bukott el, hogy ezt szervezői szinten kell megfogni a rendezvénydömpinget.
Felvetés volt, mi van akkor ha a zenekarok fognak össze és rendezik azt, hogy hová mikor mennek zenélni.
Valószínű Ilyen soha nem lesz, hisz a zenekar meg azért alakul, hogy zenéljen, nem fogják a meghívásokat visszamondani. Tehát a megoldás várat magára ....
A szervezetek közötti kapcsolatokat hivatásos zavarkeltők próbálják mérgezni, de régi keményvonalasoknál ezek rendre besülnek. Hívjuk egymást és megbeszéljük ha valami nem tiszta. Az összeugrasztók minden szervezet körül döngicsélnek, információ morzsákat gyűjtenek, azokat jól átformálva átrepítik a másik csapathoz. Próbálnak zavart kelteni. Az idő majd eldönti, mi a céljuk vele.
tottenlog.jpg
 3. HVIM, Gárdák, betyárok sok embert elvittek a mozgalomból, úgy tudom ez rátok is hatással volt. Látsz esélyt pozitív változásra?
 3. Mindig úgy kezeltük, aki menni akar, menjen. Volt tag, aki leült elmondta, hogy miért megy át másik szervezetbe. Korrekt és elfogadható érveket sorolt fel, sajnáljuk, de meg kellett értenünk. Bármikor találkozunk, örülünk egymásnak, teljesen jó a kapcsolat.
Voltak olyanok akiket nekünk nem kellett volna felvennünk, ezek úgymond elmenetelét nemhogy sajnáljuk, hanem egyenesen örülünk. 
Gondolok itt a Győri Danival eltávozott brigádra, volt aki sajnálta,hogy elmentek, de miután a Miki jóslata 100 % ban bejött "ne sajnáljátok őket, ígérget , hazudozik mind, hogy konfliktus nélkül távozzon" már egységesen örülünk az elmenetelnek. A próbatagok meg azóta is folyamatosan jönnek tehát, nincs zavar, csináljuk a munkánkat.
Pozitív változás az az, hogy több mint egy év ügyvivői vezetés után kialakult a BHH vezetése.
Megfelelő emberek a megfelelő feladatra, ez kifelé is érezteti hatását. 
A 2015 Becsület Napja már ebben a formában ment le, és így tudtuk hozni azt a szintet, és bőven túl is szárnyaltuk, amit az Összefogás Becsület Napja 7-8 szervezete produkált. 
Ez volt az első munkája az új vezetésnek, de mindenkinek nagy erőt adott a folytatáshoz.
 4.Szerinted (szerintetek) van remény a skinhead mozgalom újbóli megerősödésére, ha igen Ti tudtok ebből részt vállalni valamilyen formában? 
 4. A skinhead mozgalom nagyon sok pofont kapott, mind a hatalomtól, mind a tagjaitól. Ezt még nehezíti az is, hogy a mobiltelefonok, térfigyelőkamerák elterjedésével, a természetes kiválasztódást elősegítő utcai harc szinte teljesen eltűnt. így nagyon nehéz egy felhígult mozgalomba lelket verni. Mi készen állunk, figyeljük a legapróbb rezdüléseket is, természetesen amivel tudjuk azzal visszük előre az ügyet.
 5. Jövőbeli terveitek?
 5. Kivárunk és erősödünk. A múltunkból látható, hogy nem egy két hétre tervezünk.
Ehhez az erősödéshez kellenek visszajelzések, iránymutató impulzusok.
2015 februárban érkezett belőle bőven, ezeket mind mind értékeljük felhasználjuk.
Visszajelzés az is, hogy letörlik Face oldalainkat, (ez például biztosan a konkurens jobboldali szervezetek műve volt, hisz nincs az a hülye antifa aki ha már veszi a fáradságot, hogy ezzel foglalkozzon, az egyik becsületnapja oldalt törli a másikat nem ) visszajelzés az is amikor véleményeket kapunk levélben, de a legjobb visszajelzés az amikor az emberek eljönnek a rendezvényekre, és személyesen mondják el mi az ami szerintük hiányzik, vagy lehetne jobb.
Ezeket összegezzük, és alakítjuk a stratégiát.
 
Köszönjük a megkeresést, és ez úton hívjuk újra fel a figyelmet, hogy a http://bhhdivision.blogspot.hu oldal a fő információs csatornánk, itt minden hozzánk kapcsolódó hír megtalálható. Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy itt írásainkat flyer - einket szabadon lehet véleményezni. Minden cenzúra nélkül hozzá lehet szólni. Ebben egyediek vagyunk, kevesen vannak akik merik vállalni a kritikát is.

 sam_1012.jpg

süti beállítások módosítása