Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divat

2015.02.11. 13:22

A divat és a divatdiktátorok mindenre képesek!
 Ráveszik a nőket, hogy gané hordó gumicsizmában villogjanak. A férfiakat olyan klottgatyát hordjanak amelyért kinevettük nagyszüleinket, csak azért, mert a klottgatya új neve boxer alsó lett. Ráveszi a férfiakat, hogy piros táskát hordjanak, neon színű telefonokat és csak úgy általában buzinak öltözzenek.
 Gyerekkorom óta voltak folyton furcsa divatok - klumpa, répa nadrág, selyem rövidnadrág - de ezek egy bizonyos jó ízlés határain belül mozogtak és rövid életűek voltak. Az új divat trendek még egy bizonyos felvilágosult rétegnél is kiveri a biztosítékot és ahelyett, hogy elmúlnának, egyre tartósabbak és egyre negatívabb irányba mennek.

Szerencsejáték átverés?

2015.02.09. 08:06

Akaratomon kívűl a lottó csalásról 5 évvel ezelőtt írt bejegyzésem lett a legnépszerűbb a blogban, melyet az elmúlt 5 évben közel 5000-en olvastak, ezért egy kicsit bővebben kifejtem ezt a témát és azt is, hogy miért írtam erről.
 A '80-as évekig szinte minden nagyobb településen fel-fel bukkant időről-időre egy-egy olyan személy aki nyert a lottón (vagy más szerencsejátékon) nagyobb összeget. Nekem is van olyan ismerősöm aki akkor 2.000.000 Ft-ot nyert, a nyereményből házat és autót vett, egy másik az osztrák lottón nyert nagyobb összeget, vállalkozást indított és ingatlant vett. Egy harmadik ismerősöm utcai sorsjegyen nyert 1.000.000 Ft-ot a '80-as évek végén, a nyereményből lakást vett. 
 A '90-es évek elején lassan eltűntek a nyertesek, mióta gépi lottó van azóta pedig csak egy-egy csapat (rendőrök, sportolók) nyereménye vált ismerté, pedig a nyereményjátékok megszaporodtak, a nyeremények megnőttek. Ma már egy-két millió forint "nem olyan nagy" nyeremény, hiszen sem házat, sem új autót, de még egy kisebb lakást sem lehet venni belőle, de a nyeremény játékokon nem is ilyen "kis" nyeremények vannak, hiszen gyakoriak a 100.000.000 Ft fölötti, de évente a milliárdos nyeremények is és a kaparós sorsjegyeken általában  20.000.000 - 50.000.000 Ft a fődíj. 
 Akkor számoljunk, minimum hetente jelenik meg új kaparós sorsjegy, ami legkevesebb évi 52 milliomos az országban (gyakorlatilag többnek kell lenni, hiszen a legtöbb sorjegy 4-5 fődíjat reklámoz). Van 3 lottó, ebből az egyik 2 számsort húz, tehát újabb 4 milliomos hetente ami legyen mondjuk évi 100, mert nincs minden héten nyertes. Ezen kívűl van még a kenó, luxor, totó és még egy csomó olyan amiről nem is hallottam. Na most nekem nem is ez a furcsa, hanem az, hogy az elmúlt 20 évben nem hallottam egyik milliomosról sem, pedig lennie kellene legkevesebb hatezernek, de inkább többnek.
 A nyereményszelvényeket legkevesebb egy órával a sorsolás előtt fel kell adni, tehát egy számítógépnek könnyű megadni a "legjobb" számsort, amivel a zrt a legtöbbet nyer.
 
 Az eredeti bejegyzéssel az volt a célom, hogy az MNA egyik cikkét támasszam alá a magam módján, ami a szerencsejátékok elitéléséről szólt. A sors fintora, hogy pont egy MNA-hoz közelálló személy próbálta cáfolni a cikket egy olyan állítással ami az én bejegyzésemet támasztotta alá egy MNA-hoz közelálló személy nyereményével kapcsolatban, melyet még a '80-as években nyert.
 Ez a bejegyzés a saját véleményemet tartalmazza, nem összeesküvéselméletnek szántam és lehet, hogy nincs is igazam, de én így látom.

süti beállítások módosítása