Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Azoknak lett igaza akik azt mondták, hogy ez a bejentés az internet adóról csak azért kell, hogy az emberek ne foglalkozzanak a korrupt NAV vezetőkkel.,,, és a baloldal kivállóan asszisztált ehhez...

Sledgeback - Land of the Freak

2014.11.01. 10:45

ALBUM COVER 2014.jpg
 Szakácsi Gabit nem kell bemutatni, ismerhetjük őt a CAFB-ből és az új zenekaráról a Sledgebackről is írtam már a blogban. Gabi ismét megkeresett írjak pár sort az új albumáról, ennek a kérésnek teszek most eleget.
 Mivel ez nem egy kimondott zenei blog és én sem vagyok egy zenei szakíró így ne várjatok egy klasszikus "metálhemörbe" illő írást tőlem.
Első nekifutásra a stílus semmit nem változott a korábbi albumokhoz képest, dallamos, pörgős punk zene, többségünk az ilyen zenét játszó zenekarok miatt kezdett annak idején punk zenét hallgatni. Az angol tudásom szegényes, de az egyből kitűnik, hogy a dalok szövege változatos a 14 számot tartalmazó albumon, személyes kedvencem a New world order című nóta lett:



A dalokat Gabi írta személyes élményei alapján, bár ez nem újdonság, ez az előző albumoknál is így volt, most talán több lett az érzelmes dal és ez itt-ott a zenében is megmutatkozik, ez valószínűleg a csajoknak majd nagyon bejön.

sledgeback.jpg
A zenekar tagjai:


Justin McCawley-Bass (also member of punk band “The Insurgence”)

Donald Hagenlock-Guitar

Tim Mullen-Drums (former member of Himsa)

Gabi Hun Szakacsi-Guitar, vocals


 A lemezt a Silver records adta ki, néhány szó Chad Fondrentől a kiadványukról:


"Sledgeback - Land of the Freak

Bands and trends come and go, but this doesn't seem to bother 25-year punk veteran Gabi Szakacsi and his unwavering herd, Sledgeback. Sticking to it's roots, the band mixes in some early 1990's C.A.F.B. thru Gabi who founded the group in his teen years in Budapest. With "Land of the Freak", Sledgeback finds a path between early Leatherface and C.A.F.B., creating the unique sound the band is known for. “Land of the Freak” is 14 tracks from an uncompromising band."


süti beállítások módosítása