Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem bizonyított, hogy Adolf Hitlernek egy heréje lett volna, ez az elmélet csupán pszichológiai spekulációkon nyugszik. Az sem igaz, hogy Hitler szobafestő lett volna, ez a tévhit valószínűleg Jean Effel két 1938-as karikatúráján alapszik, melyek szobafestőként ábrázolták a diktátort, aki barnára akarja festeni Európát, később a részeges Churchill nevezte mázolónak. Ugyanígy téves az a feltételezés, hogy Hitler zsidó származású lett volna. Állítólagos nagyapja, Leopold Frankenberger, egy grazi zsidó volt, aki később pénzzel támogatta a családot. A városban azonban nem élt ilyen családnévvel senki, és arra sincs bizonyíték, hogy nagyanyja valaha is járt volna ott. Hitler nagyapja valószínűleg Johann Georg Hiedler volt.

100 zöld-fehér...

2013.04.27. 19:10

Elkezdtem olvasni Kovács Géza könyvét.... Holló Hajnit az Üllői fradista lányt átkeresztelte Szőke Hajninak... Említi Csokit Nagymarosról akit mindenki úgy ismert, mint aki utálja a fajtáját, őt utoljára a Fradi - Bréma meccsen láttam jegynepperként, az egykori kedvenc csapatának a meccsére tízszeres áron adta a belépőt a többi fajtársával együtt. Hajninak nem volt pénze ezért belógtunk a tömegben. Említ engem is mint a gyáva jegyszedőt aki nem mert jegyeket kérni a szurkolóktól és azt írja vicsorogtak a tányérsapkásokra. A valóságban a vonat mellett az a két idősebb rendőr állt akik mindig is kísérték a szurkolókat a Nyugatiból a meccsekre, mindenki ismerte őket, jó fejek voltak, ők ismertek szinte mindenkit név szerint, persze barátság nem alakult ki köztünk, de viták sem voltak, egyszer még Rizsának azt is meg engedték, hogy kipróbálja a spriccelős gumibotot az egyik meccsről hazafelé, szerintem azt a vagont egy hétig nem lehetett használni. Velem meg az volt a helyzet, hogy indulás előtt jóval megbeszéltük Hajniékkal, hogy jön mindenki jegy nélkül, a vonat hátsó felében lesznek, az tartozott a fennhatóságom alá, ott volt a Nyugatiból (Zebegény-Nagymaros-Vác környékiek, Moszkva tér és a Nyugati pályaudvar környékének huligánjai) szinte mindenki akit ismertem akkoriban. Azt írja, ment a rendszer szidása, ilyen sem volt, ha csak nem a két szolnoki punk gyerekre gondolt akik fenn hangon énekelték az "Indul a Fradi vonat sieg heil, sieg" kezdetű nótát amihez végül nem csatlakozott senki. Visszafelé egy olyan vonattal jöttem amelyik nem sokkal a meccs után indult, a többiek ígérték, hogy megpróbálják elérni, de ez nem sikerült nekik, mindössze néhány fiatalabb srác érte el a vonatot, ők már akkor mesélték, hogy a fradisták összetörték a villamost.

Abban az időben bár hangos volt, nem volt igazán kemény a Fradi tábor, nem okozott volna gondot lehajigálni a jegy nélkül utazókat, ahogy azt több esetben meg is tettem, nagyobb, hangosabb társaságokkal is, nem okozott lelkiismeret furdalást, hogy használjam a lyukasztót, ha a helyzet megkívánja, amikor feljelentettek, csak annyit kellett mondanom, hogy ha valóban a vonaton volt mutassa a jegyét....

A könyv írója büszke magyarnak tartja magát... hát büszke lehet arra, hogy magyarokat vert, magyarokat lopott meg...

süti beállítások módosítása