Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Helyreigazítás

2012.02.18. 09:07

 A tegnapi bejegyzésben óriási hibát vétettem, elfelejtettem megemlíteni, hogy próba után Zoránnál vendégeskedtem:

 "köszönöm a hízelgő sorokat, de elfelejtetted megemlíteni, hogy próba után nálam vendégeskedtél és ez alkalomból, felfaltál fél kiló wellington bélszínt, órákig lazsáltál a jákuccimban 5 üveg Dom Perinnyom pözsgővel, majd megnézhetted velem a sztárvársz 7ik részét! :)))"

Az öregkori szenilitásomnak tudható be, hogy ezt a fontos tényt elfelejtettem megemlíteni, az is, hogy az étel nekem nekem sajtnak tűnt, a Dom Perinnyom, habzóbornak és úgy emlékszem az említett filmben a fiatal Zsánklódvándámm szerepelt, de ez már lehet, hogy az elfogyasztott egy pohár habzó rosénak tudható be. :)

 

Egészséges Fejbőr próba

2012.02.17. 11:17

 Nekünk idősebbeknek semmi meglepő nincs abban, hogy ismét újjáalakult az EF. Mi tudjuk, hogy Czimi és Zorán soha nem fogja abba hagyni, nem ez volt az első szünet a zenekar életében és lehet, hogy nem is az utolsó.

Némi véletlen szerencse folytán tegnap eljutottam a zenekar próbájára. Pár nappal előtte kaptam a hírt, hogy mehetek, nagyon vártam, hisz már nagyon rég találkoztam velük. Természetesen a zene is érdekelt, de elsősorban a zenészekre voltam kíváncsi, Mazut 19 éve láttam utoljára élőben egy koncerten, Jucust szintén akkortájt egy villamoson, Janit valamikor '97-ben egy budakalászi koncerten, Zorkót pedig 3-4 éve egy Kitörés emléktúrán. A két Attilát pedig csak képeken láttam eddig. 

A megbeszélt helyre a zenészektől elvárhatótól eltérően meglepően pontosan érkeztek, meg kell állapítanom szerencsére nem változtak semmit. Mazu hozzám hasonlóan felszedett ugyan pár kilót de a mozgását akkor is megismerném, ha nem látnám az arcát, Zorán az idők múlásával sem lett szebb, talán Jucu és Czimi az akiken legkevésbé fogott az idő.

25 éve ismerem a zenekart, 1987-ben láttam őket élőben először, rögtön megtetszett a zenéjük és a könnyen megjegyezhető dalszövegeik. 1993-ig szinte az összes koncertjükre elmentem, nem számított akár mennyit is kell utaznom miatta. 

Visszatérve a jelenbe, a próba végig jó hangulatban telt, bár nem is vártam mást. A két új srác szimpatikus és ami fontosabb a véleményem szerint tehetségesek, nem okozott nekik gondot, ha változtatni kellet a számokon amit régebbi felvételekről gyakoroltak be és időnként saját magukat is hozzátették a számokhoz ami véleményem szerint nagyon passzolt a zenéhez. 

A számok közt néha egy-egy régi történet is szóba került, na meg ami a fiatalabbakat jobban érdekli a vasárnap megjelenő EF híradó poénjai közül is elmeséltek párat, nem leszek ünneprontó, így ezek közül most nem írok le egyet sem.


Mivel már volt koncertjük így nem árulok el nagy titkot azzal, hogy leírom az általam legjobban kedvelt Skrewdriver nótákat fogják játszani, lesz "Drink" bár ezt azért 20 éve amikor még népszerűbb volt az alkohol a zenészek között sokkal hitelesebben tudták előadni, lesznek "csajos" dalok (Dóra, Csiba, Te liba) és lesz még sok más jól ismert nóta. Aki szeretné élőben látni a zenekart az most hétvégén a "BigBike"-ban megteheti, az új felállásban ingyenes koncerttel debütál a zenekar a fővárosban.

 

 

A próbán találkoztam a zenekar grafikusával, így már tudom, hogy milyen termékek lesznek hamarosan kaphatóak az Egészséges Fejbőr és a Csillagsólyom zenekarok logóival. Van egy rossz hír is, az Egészséges Fejbőr logóval és felirattal ellátott tank jelenleg nincs raktáron.

süti beállítások módosítása