Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vérszerződés - Oi-kor

2012.12.11. 08:01

17 év után ismét közös koncerten lépett fel egy NS és egy nemzeti beállítottságú zenekar.

A koncerterem lassan telt meg, sajnos ezen a napon volt egy másik ns zenekar lemezbemutató koncertje is valamit néhány rossz szándékú alak elterjesztette, hogy 18 éven aluliakat nem engednek be a helyszínre.

A koncert előtt a szokásos kötetlen beszélgetésekkel és némi hangulat fokozó ital fogyasztásával telt az idő mind két tábor rajongói közt. 22 óra körül kezdett a Vérszerződés a hangulat lassan oldódott, az első néhány számnál még csak 2-3 kéz lendült a magasba a refréneknél és a színpad előtt is csak pár fiatal srác pogózott. A hangulat lassan fokozódott ahogy a jobbnál jobb számok követték egymást, egyre több kéz lendült a magasba és az emberek egyre közelebb merészkedtek a színpadhoz. A műsor vége felé a Betondzsungel című számot már együtt énekelte az egész közönség és a nemzeti oldal rajongói közül is többen a magasba lendítették a kezüket egy-egy refrénnél. Az első zenekar fellépése után megérkezett a mikulás és "kojak" nyalókát osztogatott a rövid szünetben.

Az Oi-kor hazai pályán játszott, ezt már az első számnál lehetett érezni, a közönség végig énekelte az összes számot a zenekarral.Nagyon jó, családias hangulatú koncertet adott a zenekar, ami nem is csoda hiszen a jelenlévő közönség 25-30 éve jár az Oi-kor fellépéseire.

Reméljük ennek a kezdeményezésnek lesz folytatása, most bebizonyosodott, hogy igény van rá és egyre több ember jön rá arra, hogy nem a különbségeket, hanem a közös célokat kell keresnünk.

süti beállítások módosítása