Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi politika

2011.12.23. 18:38

 Ismét a friss történésekkel foglalkozom, bár ezt nem terveztem a blog indulásakor, de nem mehetek el szó nélkül pár dolog mellett.

A mai események kapcsán az LMP és a Szolidaritás tömegeket vár az utcára.

Nevetségesek, 5 éve amikor a tömegek az utcán voltak pont ezek tapsoltak a rendőri intézkedéseknek.

Amikor Viktorék megszavazták a sajtó törvényt ugyanezek várták a tömegeket az utcára, mondván ez a szólásszabadság sárba tiprása.

Amikor a gyűlöletbeszédet megszavazták az volt az első lépés a szólásszabadság sárba tiprásához, ezek akkor is csak tapsoltak.

Az emberek egyre inkább tisztában vannak vele NEM Lesz Más a Politika.

Hülyeségekre nem költünk

2011.12.22. 16:21

Ezeket a visszaemlékezéseket a fészbúkon találtam egy ismerősömről:

 

 Amit sosem felejtek el! Zoltán barátunk ès párja beszèlgetèsèt! : Zoltán vegyünk 1kis kutyát. Hadjál már! De Zoltán vegyünk már 1kis kutyát. Fejezd már be! De Zoltán vegyünk már 1kis kutyát. Kuss legyen,nem mög mondtam hülyesègekre nem költünk,veszünk egy gáz pisztolyt! :-)))))

 

 Emlékszem, egy koncert előtt ott állt egy vékony emberrel mellettem. Mondom neki, nem is tudtam, hogy van egy öcséd. Mire ő : Ő a menyasszonyom, te marha...

Az egyik oldal módszeresen azon igyekszik, hogy a múltat megváltoztassa, hazugságokkal, félinformációkkal, elhallgatással, ennek egyik újabb bizonyítéka a 88-as csoport együttes Kolompár című száma melyet szinte teljesen eltüntettek.

A zenekar demóját mp3 formátumban elsőként jó 10 éve a Bahia weboldaláról lehetett letölteni, mivel ez egy baloldali csoport, hát nem csodálkoztam különösebben, hogy ezen nincs fent, később a világhálón nagyon sok helyen elérhető volt az együttes demója, de ez a szám nem került fel sehova. Legutóbb az egykori énekes, Bőr tette fel az együttes összes felvételét, de ezt a számot Ő sem tette elérhetővé.

süti beállítások módosítása