Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A történelem ismétli...

2011.12.09. 05:48

December másodikán T.E. koncert volt a fővárosban a Jobbik szervezésében. A zenekar előadását csak az láthatta aki előre bejelentkezett e-mailben. A '90-es évek elején már volt egy ilyen szervezet amely gyűjtötte a szimpatizánsai adatait...

Én magam nem fogyasztok margarin féleségeket, de édesanyám megkért küldjem be a ráma vonalkódokat, melyek felszaporodtak a nagy karácsonyi készülődés, sütés, főzés közben. Előbb meg akartam keresni a címet és egyéb adatokat ekkor akadt meg a szemem a szlovák feliraton mely szerint a északi szomszédainknak 2.5Kg csomagolásáról kell beküldeni a vonalkódot, nekünk magyaroknak 4.5Kg-ról, ahhoz, hogy megkapjuk a Nagy Ráma karácsonyi recept füzetet.

Ezek az olaszok...

2011.12.05. 06:02

A hétvégén talján földön jártunk egy kis mikrobusszal. Épp az olasz gépjárművezetőkről folyt a beszélgetés, közben a sofőrünk lehúzódott az út szélére. A beszélgetés lezárásaként megszólalt a pilótánk, hogy ezek az olaszok nem tudnak vezetni. Ebben a pillanatban a kijelentés igazolásaként két olasz kocsi koccant össze közvetlen előttünk.

süti beállítások módosítása