Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Honvédelem

2010.09.09. 06:20

 

Megszigorították a házirendet a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen, ettől a tanévtől kezdve az új szabályzat értelmében

- kötelező lesz a reggel 6 órai kelés és az esti takarodó

- bevezették a napi háromszori étkezést

- öltözködési előírások lesznek (pl. nyáron sem lehet rövidnadrágot, vagy ujjatlan pólót viselni)

- ellenőrzik a körletek tisztaságát

- a hallgatónak tisztelegniük kell az elöljáróknak

???? Atyagatya,eddig hogy a picsába teltek akkor ott a jövendő tisztikar napjai?Tentikéltek 7óráig,majd rövidgatyában,és pólócskában ténferegtek,ha szembe jött egy elöljáró,talán biccentettek nekik,vagy elmormogtak egy aggyistent,a körletből a szemét a saját lábán mászott ki????Este pedig ment a vidám pornónézés,internet hajnalig,isten ments,hogy ezt az emelkedett elfoglaltágot takarodóval elrontsák…

Anno sorkatona koromban a fél6-os ébresztő helyett negyed6-kor keltünk,hogy időben kész legyünk a szigorú ágyazással,körletrenddel,borotválkozással,öltözéssel,mire kezdődött a reggeli torna.Épületen kívül szigorúan tisztelgéssel,belül fővetéssel kellett köszönteni az elöljárót,a körlet tisztántartásáról ne is beszéljünk…Az öltözködési szabályok be nem tartása elképzelhetetlen volt.Ha a felsoroltakba hiba csúszott,hazamenni nem kellett egy darabig,jöhetett a büntető sika-mika,vagy alakizás estig.

Volt ugye egy katonaság alól felmentett honvédelmi miniszterünk-Szekeres-meg egy hanyagul felnőtt tisztikarunk.Csodálkozunk,hogy hullanak a katonáink?20091008angyalbor Magyaros honvédelem.

Eszembe jutott pár “élményem” a seregből,ami a témához illik.Talán 3-4 napja védtem a hont nagy buzgalommal,mikor a tizedesem elzavart,hogy hozzam elő a fókát-gyengébbek kedvéért felmosót-és nyaljam fel a folyósót.A kis raktárban nem találtam az eszközt,de jó katona lévén nem akartam lógni,a parancs az parancs,ezért megragadtam a gereblyét,és húzogattam a metlakin…Meglátta a krumplivirágos,belilult a feje,mint a búcsúban a fél liter körtepálesztól,és elbődült:

-Mit csinál,maga állat???

-Jelentem,nem találtam a fókát,kihoztam a rozmárt!

Értékelte a humorom.Konyhaszolgálattal és némi laktanyafogsággal….

Másik eset-a sok közül..Takarodó után gatyában és egy Sex Pistols pólóban battyogtam a folyósón wc-re,mikor összeakadtam az ÜTI-vel.(ugyeletes tiszt.)Az őrnagy eltátotta a száját-majdnem fészket rakott bele egy fülesbagoly-és végigmérte a tarajas figurával ékesített felsőmet(kamaszkori emlék a ruhadarab),majd felnyögött.

-Ámber!Mit képzel,hol van maga?Indián táborban?Mi maga,Csingacsukk és csapata?

Na,gondolta,ezzel megfogott,de én kivágtam magam.

-Jelentem,hazámat szolgálom!

-No,hát maga ilyen derék katona?Akkor reggel jelenti az esetet a századparancsnokánál.De hogy addig is meg ne fázzon itt nekem egyszál rocksztárban,lenyom 50 fekvőtámaszt,majd leméri, békaügetésben mekkora a távolság innen az alakulótérig….

Az eset után 1 hónapig ki sem tehettem a lábam a laktanyából.

forrás:

 

http://lancelotbeka.ingyenblog.hu/magyaros-honvedelem.blog

Anonim hívás

2010.09.08. 18:26

Még a hazai rádiótelefonozás hőskorában történt, hogy bevezették a híváskijelzés letiltásának lehetőségét. Az egyik ismerősöm Szabó Albert elődása után letiltatta a számkijelzést és elég erős hangnemben kifejezte a nem tetszését az előadással kapcsolatban, rövid szöveges üzenetben. Az imerősöm erősen elcsodálkozott amikor a megszólított felhívta:

-Ferikém mi volt a probléma?

CD kiadás

2010.09.08. 18:15

Az egyik demo-t ki küldte egy hazai hc banda több külföldi kiadóhoz köztük egy holland PC kiadónak is, meg is tetszett nekik a zene, csak azt mondták, hogy ebből még hiányzik valami. Miután elkészült a demo amin a  "Nem a mi utunk" dal magyar verziója van, az volt a válasz, hogy most már benne van minden a zenében amire gondoltunk de nem értjük a szöveget, így tolták ki nekik az angol dalszövegeket, de mint később kiderült a kiadónál 6 buzi volt.

 

 

 

 

 

 

 

 


A kép forrása:

http://therealresistance.blogspot.com/2010/09/hetero-pride.html

süti beállítások módosítása