Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kopasz punkok

2009.10.11. 14:02

Végig olvastam egy magyar antirasszista oldalt, érdekes volt.

-Opressed; a nagy sharp együttest divatkopaszok és punkok alapították, ezzel nincs semmi különös ilyenek mindig is voltak, a dolog lényege, hogy a sharp irányzatot ők vitték be angliába Jew Yorkból, magyarul leírják, hogy a "skinheadek kopasz hippyk voltak" legenda kamu, ilyen irányvonal nem létezett addig.

-Fehér ellenesség; egy kanadai tag írását közlik aki a büszke ír és büszke kelta, a nemzeti sovinizmust élteti, a fehérek békés egymás mellett élését meg elitéli. Érdekes egy antirassziszta oldalon ilyeneket olvasni. Mintha Slota úr szavait hallanám :-)

Ellentétek

2009.10.09. 20:16

A divatok, szubkultúrák közötti ellentétek kezdettől fogva léteznek. Van ahol erősebbek, van ahol alig észrevehetőek. Az egyik legnagyobb ellentét a punkok és a skinheadek között van. Sajnos a fiatalok egyre kevésbé értik ennek az okát. Sokan azt hiszik "csak" politikai, nézet beli ellentétek vannak, sajnos őket ki kell ábrándítanom. A kopaszok és a tarajosok közt sokkal nagyobb az ellentét, az életmód beli különbség, amíg a skinhead dolgozik (vagy szeretne) addig a punk kerüli a munkát, amíg a skin hétvégén összejön a bajtársaival és ekkor felönt a garatra (kivéve streight edge) addig a punk napi szinten piál, drogozik, a skin okkal verekszik, a punk a balhé kedvéért csinálja a fesztivál (anarchiát), amíg a kopasz tiszta ruhában jár addig a punknál ez nem mérvadó, a skin tiszteli a nemzettársait, a punk leszar mindenkit. Persze vannak kivételek, de az már nem punk és nem skin, hanem divatmajom aki úgy öltözik.

 

süti beállítások módosítása