Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dalszövegek 2.

2009.01.28. 19:38

A '80-as években úgy rúghattuk a legnagyobbat a rendszerbe, ha a saját dalaikat, verseiket adtuk elő, a Pajtás daloljunk kezdetű úttörő dal a mi szánkból egy hazafias himnusz volt, a hej te bunkócska te drága fenyegetés a komcsiknak, a 16 tonna elégedetleségünket fejezte ki. A Modellst be akarták tiltani az egyik számuk miatt mire kiderült, hogy az egy Ady vagy József Attila vers. Ma viszont elég nevetséges ezeket a dalokat előadni, el tudom képzelni egy olasz bajtárs arcát amint felismeri az otthon gyűlölt komcsi bányász dalt egy Titkolt koncerten.

Fekete lyuk

2009.01.26. 05:42

'89-ben Dinnyés haverom kitalálta hogy menjünk el a Fekete lyukba, mivel semmi rossznak nem vagyok elrontója, meg hát a helyet is ismertem hiszen régebben jártunk a Ganzba punkot verni elég sűrűn, hát rögtön bele is egyeztem. A bejáratnál egy kis meglepetés ért, nem akartak beengedni bomberben, mikor levetettem akkor meg a tetoválások miatt nem akartak beengedni, végül mivel a komám ragaszkodott ahhoz hogy, bemenjünk dzsekit cseréltünk és az ő bőrdzsekijében lemehettem.

Potya

2009.01.26. 05:36

Még valamikor '87-ben történt, hogy Mobil komámmal felugrottunk Pestre, hogy elmenjünk valami buliba vagy koncertre. Skinhead koncertet nem találtunk, punk koncertet sem, rock és metál buli sem volt, már épp azon agyaltunk, hogy láttunk egy plakátot amin egy jazz bulit hírdettek, hogy oda megyünk, mikor beugrott, hogy nézzünk el az Almási térre. A klub előtt láttunk egy plakátot amin valami oroszos nevű tag koncertjét hírdették. Hát úgy gondoltuk ez nem sok pénzt ér ide, csak akkor megyünk, ha végképp semmi nem lesz, amikor megszólítottak, hogy segítsünk bevinni pár cuccot (egy dob és egy szőnyeg volt), persze segítettünk és ha már bent voltunk akkor bent is maradtunk és egy nagyon jó rock and roll buliba csöppentünk, a fellépő banda nem orosz, hanem holland volt.

süti beállítások módosítása