Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Békefesztivál

2009.07.01. 07:13

1983-ban sikerült a szüleim meggyőzni, hogy jó kisfiú vagyok és egész hétvégén az is leszek, így elmehettem a pusztavacsi békefesztiválra. Az esemény fő atrakciója a P.mobil koncert volt ezt várta több száz rajongó, köztük mi. A fellépés előtt már a szerencsésebbek találkozhattak is Lóriékkal, mi sajnos nem jutottunk a közelükbe. A nagy pillanat előtt Dévényi Tibi bácsi felment a színpadra és közölte, hogy a zenekar nem tudott eljönni ezért a koncert sajnos elmarad, ekkor valaki egy fűcsomót dobott a lemezlovashoz, aki hátra szaladt a rendőrökhöz és közölte velük, hogy kérem őt fejbeverték egy sörösüveggel.  Ekkor a színpad két oldala felől megindultak a gumibotokkal felfegyverzett rendőrök és elkezdték püfölni a népet írgalmatlanul. Amikor hátrébb szorították az embereket megjelentek a lovak kardlapos állatokkal a hátukon, majd ezután a locsolóautók. Ekkorra a tömeg is összeszedte magát és elkezdett védekezni, üvegekkel és botokkal dobálták a rendőröket, az egyik lovasrendőrt aki épp egy öregember hátából próbált szíjat hasítani leszedték a lováról. A tömegoszlató csodafegyver a vízágyú vagy nem működött rendesen, vagy a kezelője nem merte teljes erővel használni, csak fürdésre volt alkalmas amit többen ki is használtak. Több mint egy órányi huza-vona után a rendőrök vezetője felment a színpadra és bejelentette, hogy kezdődhet a koncert.

Az eset után olyan hírek jelentek meg, hogy a tömegből senki sem sérült meg, de milyen sok ártatlan rendőrt bántottak azok a mocskos huligánok és milyen súlyos sérüléseket okoztak nekik.

Régi rock bulik

2009.07.01. 06:50

Valamikor a '80-as évek közepén a ceglédi Putrisarki erdőbe rock majálist szerveztek, fellépők a P.Box és a Smog (az akkori tehetségkutató verseny legjobb rock zenekara volt). Azt, hogy a Box elmarad már indulásunk előtt is pedzegették páran, de úgy voltunk vele, hogy hátha mégis eljönnek. Na amikor odaértünk már biztos volt, hogy nem lesz ott Vikidál a csapatával, hát végig szenvedtük a napot arra várva, hogy fellépjen a ,,zsíroskenyeres" zenekar. Amikor eljött a nagy pillanat, felkonferálták őket, megjelent a színpadon pár csili-vili diszkóruhás majom és bejelentette, hogy ők már más fajta zenét csinálnak.

süti beállítások módosítása