Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A klub vezetője egy 30 körüli figura volt aki ránézésre a hippy korszak értelmisége volt, egyébként egész jó fej volt. Többször próbált szegény közeledni hozzánk, de a piáláson kívül nem sok közös volt bennünk. Az egyik bulin sikerült neki annyira felönteni a garatra, hogy a buli vége felé felment a színpadra és elénekelte a "hull a hó és hózik" kezdetű dal átíratát amin annyira meglepődtünk, hogy a produkciót fagyos siker fogadta, pedig abban az időben mi is többször énekeltük.

4 napos munkahét

2009.05.03. 14:28

Az állami támogatás miatt nagyon sok helyen helyen bevezették a 4 napos munkahetet, a kieső 1 napot több helyen több féleképpen oldották meg.

1. A CabTech nevű svájci tulajdonú cégnél napi 10 órát kell dolgozni. (5x8=40 - 4x10=40) így gyakorlatilag a semmire vették fel az állami támogatást.  Természetesen a dolgozók órabérét csökkentették a gazdasági helyzetre hivatkozva :-)

2. A legtöbb helyen az 5. napot egyszerűen zsebből fizetik, így a dolgozó is jól jár a cég is, az állam pedig itt is fizeti a támogatást és csak 4 nap után kap adót.

Vega tál

2009.05.02. 14:47

A közelmúltban nem vittem a munkahelyemre ebédet magammal ezért az egyik közeli görög jellegű gyorsétkezdébe mentem ebédelni. Az étlapon hírdettek Vegetáriánus tálat ami tartalmazott: rántott karfiolt, hasáb burgonyát, párolt zöldséget joghurtos öntettel. Az étel megtetszett hát rendeltem, ekkor közölték, hogy van, de karfiol helyett sajt van, párolt zöldség helyett káposzta kapros öntettel, burgonya volt, sajnos helyette nem kaphattam rizst. Na azóta mindig ügyelek, hogy legyen nálam ebéd.

 

süti beállítások módosítása